PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=168}

Siedem lat w Tybecie

Seven Years in Tibet
1997
7,5 144 tys. ocen
7,5 10 1 143891
6,6 24 krytyków
Siedem lat w Tybecie
powrót do forum filmu Siedem lat w Tybecie

Zauwazylem ze wiele osob pomija ten film. A przeciez przedstawia on swietna historie na faktach autentycznych, no i oczywiscie te piekne zdjecia. Naprawde, historia godna obejrzenia. Tymczasem film jest niziutko przez co wiele osob o nim moze sie nie dowiedziec.
pozdrawiam

ReDevil_2

a ja Ci powiem, ze ten film wcale nie jest nisko bo ma za malo glosow aby byc na liscie TOP czyli wcale go tam nie ma (nie jest ani nisko ani wysoko:P). problemem moze byc po prostu to ze jest malo znany...a srednia ma wysoka wiec jezeli nie dostanie salwy jedynek kiedys w przyszlosci to ladnie sie uplasuje w TOP ale na to przyjdzie nam jeszcze poczekac...pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 8
parker_ka

pozostaje nam dwom zrobic po 300 kont na glowe i wystawic mu po dyszce. Moze wejdzie na lidera.

ReDevil_2

hehe, wchodzę i ja w to ;););) film jest swietny, mówi o prawdach, które niestety w naszym społeczeństwie zepchnięto na drugi plan... i może dlatego nie jest popularny

ocenił(a) film na 8
ReDevil_2

Hej moi drodzy kompani. Cos niebywalego. Film ma ponad tysiac glosow. Jak to sie stalo. Czy ktorys z was zrobij trik z kontami.

ocenił(a) film na 8
ReDevil_2

Hej moi drodzy kompani. Cos niebywalego. Film ma ponad tysiac glosow. Jak to sie stalo. Czy ktorys z was zrobij trik z kontami.

ReDevil_2

koledzy jak koledzy ale kolezanki:P...nie no ja nie mam z tym nic wspolnego ;)

parker_ka

ja też nie, wbrew pozorom:) jak wczoraj pisałam tę wiadomość to już było ponad tysiąc głosów i film znajdował się na top 100 w kategorii filmów biograficznych:) Najwyraźniej ludzie wreszcie oglądają wartościowe filmy!:)