PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=168}

Siedem lat w Tybecie

Seven Years in Tibet
1997
7,5 144 tys. ocen
7,5 10 1 143891
6,6 24 krytyków
Siedem lat w Tybecie
powrót do forum filmu Siedem lat w Tybecie

Naprwdę warto ten film zobaczyć. Jeśli nie dlatego że jest po prostu dobry to dlatego że kreacje aktorskie są świetne! Po za tym zdjęcia (coś pięknego). No i oczywiście wątek historyczny!!!Tragedia tybetańczyków, którzy zostali zniewoleni przez reżim chiński. Smutne to ale dla ludzi którzy interesują się Tybetem i kulturą tego regionu jest to niewątpliwie podróż ponad dwu godzinna do krainy szczęśliwości, którą niszczy jak zwykle Władz TOTALITARNA :(

przem_jazz

szukam
Nie widziałem tego filmu. Po Twoim komentarzu zaraz zaczynam szukać najbliższego kina lub Videoteki aby go "skonsumować".
Twój komentarz jest tak sugestywny że nie mogę pozostać w stosunku do niego biernym. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Jerzy_Zemla

Dziękuje!!!
Ciesze się, że ktoś dzięki temu co napisałem obejrzy ten film :) Jeszcze raz polecam! Swietne kino! Pozdrawiam

przem_jazz

portal
Jeszcze raz dziękują. Wlaśnie dzięki temu portalowi można się dowiedzieć wielu rzeczy ktore nas ominęły. Własciwy do tego komentarz oblguje żeby zainteresować się filmem którego nie widziałem .Pozdrawiam

Jerzy_Zemla

Myślę, że sie Pan nie zawiedzie
oglądałam ten film 2 razy - za każdym z wielką przyjemnością!

Perlinka

własnie
Jeszcze go nie mam. Jakoś nie mogę pomieścic się czasie. Twoja opinia jeszcze dodatkowo daje mi bodźca do jak najszybszego zdobycia tego filmu. Jest to dla mnie tematyka fascynująca i na pewno nie ominę okazji aby ten film obejrzeć. Pozdrawiam

Jerzy_Zemla

myślę, że czeka Pana chwila dobrze spędzonego czasu
Rzadko powstają dobre filmy o tej tematyce. A ten jest chyba jesnym z najlepszych :-)
Pozdrawiam.

Perlinka

dziękuję
Jestem całkowicie przekonany o wartości Siedem Lat w Tybecie. Szczerze mówiąc to już sam tytuł fascynuje. Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

cieszę się
cieszę się, że mogłam Cię do czegoś jeszcze bardziej zachęcić :-)