Kure....o dobry film :D mimo, że długi na dwie godziny to cały czas się go ogląda z zainteresowaniem. Rola Freemana i Pitta perfekcyjnie zagrana. A zakończenie- no lepszego być nie mogło, coś wspaniałego. Dziwi mnie tylko dlaczego cały czas przycinał sobie opuszki palców skoro można było każdy palec przypalić czymś gorącym i byłoby po sprawie zupełnie, tak samo zastanawia mnie dlaczego akurat Somerset a nie Mills poszedł do kuriera? Jest kilka błędów w filmie ale w tej tematyce nie ma chyba lepszego filmy. Jak patrze na to wszystko po oglądnięciu tego filmu to Jeźdźcy apokalipsy nawet się do niego nie umywają i w tym momencie nie dałbym im 7/10, po prostu słaba podróbka. film warty obejrzenia i to nie jeden raz. Polecam kazdemu
Zgadzam się. Siedem to bardzo dobry film. Świetna gra aktorska. Ciekawa fabuła. I bardzo mi się podobalo, że wiele scen było pokazanych jakby po fakcie lub w domyśle, co oszczędziło widzowi patrzenie na jakąś krwawą jatkę albo wysoce niesmaczną sytuację. Brawo!!!! Reżyser pokazał, że można nakręcić dobry film, bez takich zbędnych scen. Polecam.