Spodziewałem się rewelacyjnego filmu, no cóż choćby może dlatego że taka gwiazdorska obsada. Film był nudny, nie trzymał w napięciu i co najważniejsze nie ma żadnego sensu ani przesłania.
Dno - co ten film robi w top 100 to ja nie wiem, jest tysiące filmów lepszych od tego a mają gorsze noty.
4/10 za dobre zakończenie.
"nie ma żadnego sensu ani przesłania."
chciałeś powiedzieć "nie zrozumiałem jego sensu ani przesłania"?
No może jeszcze raz sobie obejrzę to lepiej zaczaję - film wydaje się genialny... aczkolwiek tego czegoś nie było... bądź nie zrozumiałem dogłębnie.
Jeśli SIEDEM jest "nudny, nie trzyma w napięciu"...to już brakuje słów....
Człowieku zastanów się po co Ty w ogóle oglądasz filmy albo przestań to robić. Jesli tak piszesz to nie zrozumiałeś tego filmu kompletnie.
Powodzenia przy kolejnych produkcjach filmowych.
Pozdrawiam.
Mi film nie przypadł do gustu aż tak by pisać na jego cześć hymny pochwalne, pewnie spory wpływ na to ma moja niechęć do brada pitta. Ale trzeba jednak przyznać że film sam w sobie jest cholernie niezły, a ty oceniając go 4/10 dajesz dowod na to ze poprostu nie masz zielonego pojecia o kinematografii (pozwoliłem sobie zerknąć na filmy które oceniałeś - gdybym tego nie zrobił nie miałbym 100% pewności, ale już po tym, nie miałem żadnych wątpliwosci)