A nie thriller tym bardziej nie horror ja jestem fanem horrorów i bardzo się zawiodłem film ma tyle lat co ja a dopiero teraz go zobaczyłem choć może thriller w jakimś stopniu to jest ale przyznaje pomysł z siedmioma grzechami był fajny ale muszę przyznać że film to już dziś klasyk główną wadą jest że film jest stanowczo za długi i nudny jeśli ktoś lubi filmy typowo kryminalne film na pewno mu się spodoba jeśli ktoś jest fanem horrorów i thrillerów to może być sporo rozczarowany tak jak ja pozdrawiam.
Jestem fanem takich zdań i bardzo się zawiodłem, masz tyle lat co ja dopiero mogłem je przeczytać, choć może to zdanie w jakimś stopniu to jest, ale przyznaję pomysł zdania bez żadnego przecinka był fajny ale muszę przyznać, że takie zdanie to już klasyka główną wadą jest,że zdanie jest stanowczo za długie i nudne jeśli ktoś lubi zdania typowo nieudane na pewno mu się spodoba, jeśli ktoś jest fanem składnych, udanych zdań może być sporo rozczarowany jak ja pozdrawiam.
Każdy ma prawo mieć swoje własne zdanie nie mówię że film jest dobry czy nie niektórym może bardzo się podobać ja liczyłem na mocny klimatyczny horror zamiast tego dostałem mocne kino kryminalne a z całym szacunkiem nie lubię kryminałów i nie chce obrazić tym postem fanów tego gatunku po prostu się mocno zawiodłem.
Tak, każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ale nie musisz brać tego tak dosłownie <sarkazm> :P W komentarzu zawarłeś zdanie. JEDNO zdanie. Na 4 linijki i to pozbawione jakichkolwiek przecinków etc., które jest tak "nagmatwane" i pozbawione sensu, że aż ciężko się go czyta. Następnym razem zastanów się, co chcesz przekazać, napisz to sensownie i chociaż w miarę poprawnie. Berith7777 dobrze Ci napisał: "Przeczytaj swoją wypowiedz i zastanów sie...". Pozdrawiam.