Jakie były wszystkie dokładne uśmiercenia? bo oglądałem tylko połowę filmu. Napiszcie.
- nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu - gościu jad cały czas obiadki.
- lenistwo - gościu przypięty do łóżka na chyba rok
- gniew - Brad Pitt zabił mordercę za zamordowanie mu żony,
A reszty nie pamiętam
pewnie dużo nie pomogłam wybacz.
UWAGA SPOILER (tak w ogóle...)
"- nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu - gościu jad cały czas obiadki.
- lenistwo - gościu przypięty do łóżka na chyba rok
- gniew - Brad Pitt [David Mills] zabił mordercę za zamordowanie mu żony,"
-zazdrość - morderca John Doe zabił Tracy, żonę agenta Mills'a, bo zazdrościł mu "normalności", czy jakoś tak
-chciwość - zabójstwo prawnika, który mówił wszystko, by uniewinnić przestępców
-pycha - John Doe oszpecił kobiecie twarz i dał jej wybór: albo zadzwoni na pogotowie i będzie żyć "bez twarzy", albo zaćpa się na śmierć tabletkami nasennymi.
-nieczystość - nie pamiętam dokładnie. Prawdopodobnie John zmusił gościa do seksu z prostytutką, ale wcześniej założył mu jakby nóż, no... wiecie gdzie :D
Niestety, momentami nudnawy i przewidywalny, dlatego "tylko" 9/10
Tak w ogóle dzięki viss, właśnie nie wiedziałem, co było z tym gniewem ;)
Koleś pół filmu łazi non-stop podkurwiony, a ty nie wiesz o co chodzi z tym gniewem?
(ci jebani gimnazjaliści mnie wykończą) :D
Wielki SPAM :D
1.nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu - związany grubas musiał jeść wszystkie posiłki jakie mu zaserwował morderca. Kiedy tamten już nie mógł i zemdlał wystarczyło go kopnąć i pękł od środka.
2.chciwość - morderstwo bardzo sławnego mecenasa, był tak związany, że miał jedną wolną rękę. Dostał do niej nóż i musiał wyciąć sobie funt ciała...umarł przez wykrwawienie.
3.lenistwo - narkoman przywiązany przez rok do łóżka i utrzymywany przy życiu na samych prochach. Kiedy został znaleziony żył(na wpół rozłożony) ale zamiast mózgu miał papkę i nie miał szans dalszego życia.
4.nieczystość - morderca kazał założyć klientowi dildo z nożem na końcu i kochać się z prostytutką. Babeczka rozpruta na drobną papkę ^^
5.pycha - psychol pociął twarz i odciął nos modelce aby go "nie zadzierała", zabandażował ją i przykleił do jednej ręki telefon do drugiej tabletki nasenne. Mogła się uratować i żyć z oszpeceniem dzwoniąc na pogotowie, lub ukrócić cierpienia przedawkowując tabletki. Zrobiła to drugie.
6.gniew i zazdrość - ostatnia scena kiedy morderca zazdrości normalnego życia Davida, próbuje kochać się z jego żoną i zabija ją czyniąc ją szóstą ofiarą,a kiedy David dowiaduje się o tym wpada w rozpacz i wściekłość, zabija mordercę - 7 dopełnione.
Pozdrawiam