Polipoprawny szajs. Szkoda czasu i słów na ocenę tej nędzy. Nie ma żadnego startu do oryginału.
"Zjezdżali" dobre sobie. Poczytaj historię a nie lewacką propagandę i dopiero się wypowiadaj. No chyba, że informacje czerpiesz z filmów to gratuluję.
Lewackim a to dobre. Bo może czarni niewolnicy nie istnieli nacjonalistyczna tępoto. Zbadaj sobie głowę, przyda się
No na pewno, biedny bezpański kundelku. Historyk jesteś z koziej dupy. Otwórz czasem książeczkę i poczytaj o historii zamiast o bajeczkach. Widać intelligencje skoro nie masz żadnych dowodów na debilizm poglądów i najeżdżasz na cudze wychowanie. Pewnie jeszcze muslisz że Amerykę to Kolumb odkrył. Żeby czasem twojego upośledzenia ktoś twoim w domciu nie szukał bo by się dokopał do czegoś.
Ha ha. No chyba nie umiesz prawej od lewej ręki udrożnić. Powiem tak w dupie byłeś gówno widziałeś.
Wiem, ale bawi mnie ten lewacki przygłup. Z każdym postem udowadnia, że jej IQ jest na poziomie kupy.
Nie wiecie nic o historii i swoich ubytkach w szarych komórkach
Dalszą dyskusję prowadźcie już z psychiatrą nie ze mną.
Niestety pasuje do ciebie przecież i tak od początku robisz z siebie głupka bez podstawowego wykształcenia
To nie ja wierzę w 300 płci ono jemu, a to świadczy jak bardzo jesteś niedorobiona xdd
A co ja wierzę? W jakiej mądrej książce to wyczytałeś? A może jest tam też coś jak telepatycznie odróżnić lewaka od pasjonata historii? No niestety, podziękuj Tuskowi, niedługo przeżyjesz szok kulturowy. I to nie na moją prośbę
Wariatkowo to twój dom. Może choćby wyszukaj w internecie czy byli wtedy Amerykanie w innych kolorach zamiast w zapatre robić z siebie durnia i zwalać na kogoś? Tępego muła twojego pokroju nie wyleczy już nawet tona psychotropów . Sayonara. Jeśli twój „światły" umysł może w ogóle pojąć znaczenie tego terminu