PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151856
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

10/10!!!!

ocenił(a) film na 7

super film!! może i mało straszny ale super fabula. ogladalam juz z 6razy;DD

marsza9

ja oglądałam 3 razy i za każdym razem się wzruszałam na końcowej scenie, jak Laura dołącza do grona tych sierot. Fabuła co prawda niezbyt skomplikowana i film jak na horror mało straszny, ale mi się BARDZO podobał. Świetny soundtrack. pozdrawiam :]

ocenił(a) film na 7
knoppers

To jeden z wielu filmów, w których reżyser cały kunszt włożył w zakończenie. Wyszło bardzo wzruszające, z odpowiednią muzyką. Motyw z matką oddającą życie, żeby być z dzieckiem. Nawet mnie, faceta wzruszył do łez. Dałem 7/10

ocenił(a) film na 1
marsza9

chyba sobie żartujecie ?? N U D A .

marsza9

Jako dramat film naprawdę świetny, wzruszający, ale jako horror - to już inna bajka. W ogóle nie straszny, mało zaskakujący. Fajną postacią było dziecko z workiem na głowie, nie wiem czemu, ale mnie rozczuliło:) Jako dramat naprawdę rewelacyjny obraz, zasługuje na 9, ale jako horror jedynie na 4, więc daję 6.

ocenił(a) film na 10
marsza9

Niepowtarzalny film!
Jestem facetem ale zakończenie mnie całkowicie rozbroiło pięknie pokazana bezgraniczna miłość no i się popłakałem nie na chwile zresztą :)

ocenił(a) film na 9
marsza9

Dla mnie film był przerażający. Może to dlatego, że oglądałam go sama po 22, ale nie umiałam później spać przez pół nocy. Świetny film, choć smutny. 9/10!