Nie wiem, nie mam pojęcia co ludzie widzą w tym słabym filmie, zacznijmy od tego ze głownie bohaterowie to jakaś parodia zamiast horroru/dramatu mamy tutaj komedię, bo kto normalny krzyczy "chcecie zagrać" to są teksty na poziomie filmów z SS "zatańczmy" strasznie mnie irytował ten film z główną aktorką na czele, wyobraźcie sobie taką sytuacje w jakiej się znaleźli, rozumiem różne rzeczy przychodzą do głowy ale jak słyszałem to medium to tylko uśmiech zbierał sie na twarzy a ona w to wierzyła, kto ze zdrowym umysłem by uwierzył w takie bajki ? Już na początku filmu było widać, gdy Simone powiedział o jakichś rzeczach, matka nagle zaczeła biegać po domu i szukać wskazówek, normalna matka zignorowałaby jego wyobraźnie dla mnie to duże dziury w scenariuszu, druga rzecz to że przez cały film nic się nie działo naprawdę myślałem że jestes to jakies wprowadzenie ale akcja nie trwała nawet 10minut, nie mam nic przeciwko filmom z dużą ilością dialogów, ale tutaj stały na niskim poziomie, podsumowując, zdecydowanie nie polecam filmu, bardzo sie zawiodłem bo ani to horror, dramat ? Moja ocena 3/10 możliwe że trochę przesadziłem z oceną, ale właśnie go oglądałem i emocje jeszce nie opadły, pozdrawiam.
Hmm... To Twoja opinia, ale... Co do jednego nie masz racji. Napisałeś "normalna matka zignorowałaby jego wyobraźnie". Mylisz się. Mam Dziecko i nie wyobrażam sobie, że mogłabym zignorować cokolwiek mogłaby do mnie powiedzieć. Takie dzieci w wieku Simona może i mają dużą wyobraźnię, ale z drugiej strony nie kłamią w takich sprawach, bo nie mają o nich pojęcia i mówią zawsze wszystko to co widzą naprawdę. Uwierz mi.
A co do medium... Ja bym jej uwierzyła. Wierzę w duchy i wierzę też, że są osoby, które potrafią się z nimi porozumiewać. Ale to już moje zdanie.