bardzo dobry; świetny klimat, wspaniale budowane napięcie; klimatyczna, mroczna muzyka; dobre zakończenie
Moja ocena: 8/10
Heh ja akurat mam całkowicie odmienne zdanie na temat tego przereklamowanego filmu.
Powiedz mi w którym miejscu jest tak klimat? i napięcie?? bo normalnie można usnąć na tym filmie. Muzyka?? prawie w ogole jej tam nie ma a jak jest to bardzo słaba i całkowicie niepasująca do sytuacji, a zakończenie to normalnie śmiech na sali. Gdy jest w piwnicy i zaczyna słyszeć jakieś dziwne odgłosy to przypomniał mi sie moj sąsiad który wali w podłoge jak jest u mnie za głośno :D
widocznie to nie jest film dla ciebie albo go nie zrozumiałem. Może po prostu poszedłem z myślą że będzie krwawa jatka piłą mechaniczną. Piękny, głęboki dramat: 8.5/10
Film mi się spodobał, nawt bardzo, zgadzam się muzyka była świetna. Tylko nie rozumiem zakończenie. Ona znalazła martwego syna i co sama też umarła? Ale jak? A tak wogóle to simon sam poszedł tam do piwnicy? Bardzo proszę o wyjaśnienie.
Zanim powiedziała, że chce, żeby Simon wrócił, nałykała sie jakiś tabletek. Pewnie przedawkowała...
Mnie sie film bardzo podobał. Jest i klimat, i niepewność, i napięcie. Tylkoe nie rozumiem jednej rzeczy. Jak ta gościówa mogła zdobyć jakąkolwiek nominacje? Bo jak dla mnie to ona nie zagrała nawet przeciętnie. Tylko ta jej rozpacz w piwnicy chyba dobrze wyszła. A reszta to tylko szybka gadanina bez wyczucia sytuacji
Nie zgadzam się. Film nie był straszny. Przynajmniej dla mnie. Byłam na nim w kinie z klasą. Moich znajomych wciskał w fotel, mnie jednak bardziej śmieszył. 'Najtragiczniejszym' momentem, wedle w/w znajomych było gdy ten kobiecie, odleciała szczęka. To miało niby straszyć? Film przyjemny, można się przy nim rozluźnić. Muzyka kojąca, miła dla uszu. Może moja opinia jest dziwna, ale nic na to nie poradzę. Mnie horrory nie straszą, chyba dlatego je lubię.