PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151885
6,1 37 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Ja mysle ze ten film nie nalezy do najlepszych nie bylo nic strasznego w tym filmie tylko sceny jak sie te dzieci pokazywaly i cialo tego dziecka w tej kryjowce ja ten flim ocenia 4\10

ocenił(a) film na 9
Blind_3

A ja myślę zupełnie odwrotnie. Moim zdaniem był o wiele razy straszniejszy niż większość wychodzących ostatnio kiczowatych niby "horrorów" gdzie myślą przewodnią jest zabijanie i wszechobecna krew. Ale ok twoje zdanie również szanuję, ludzie mają różne gusta. Odemnie 9/10

ocenił(a) film na 9
artw0

Film bardzo dobry. Ma to czego brakuje większości obecnych horrorów czyli klimat! A to że nie ma przez 120 minut latających wszędzie potworów, genetycznych mutantów, socjopatów z piłą mechaniczną i hektolitrów sztucznej krwi... no cóż, to uważam za zaletę!
Film mroczny i może przestraszyć. Fakt nie jest jakoś potwornie straszny ale trzyma w napięciu. Do tego dość sensownie opowiedziana historia.
Jak dla mnie b. dobry film. Wg mnie lepszy niż Labirynt Fauna.

Blind_3

Dla mnie to nie był horror.Film ma fajną fabułe, jest ciekawy, ale do horroru mu bardzo daleko.

ocenił(a) film na 9
brune_tka25

A ja uważam brunetka 25, że niezłe z ciebie ciacho i żebyś obejrzała ten film ze mną to napewno dostrzegłabyś w nim horror tak jak ja:):)