PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151856
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Dlaczego na filmwebie film jest od 18-stu lat? Na cinema-city.pl jest od 15-stu. Warto się wybrać na ten film?

ocenił(a) film na 6
steryd_2

Nie wiem dlaczego film dostal kategorie 18 bo jest tam moze jedna drastyczna scena.Film naprawde bardz dobry zdecydowanie roż ni sie od dzisiejszych produkcji typowo dla mas jest gleboki i ma swietna fabule.Polecam naprawde warto

ocenił(a) film na 9
steryd_2

Warto, warto :) Ja wygrałam (zupełnie przypadkiem ;p) bilety do Silvera (ble!), ale to była jedna z najlepszych wizyt w tym kinie ever :) Proponuję poczytać więcej opinii tutaj na filmwebie. Ale, co tam opinie - idź i zobacz, bo inaczej się nie przekonasz.
Pozdrawiam.

steryd_2

Hmmmm...no ja też nie udzielę odpowiedzi czemu dopiero od 18 lat...nie ma zbyt drastycznych scen, nie przesadzajmy. Ten film straszy bardziej samym klimatem jaki tworzy, niż krwią i flakami.
Z mojej strony powiem, że to jeden z lepszych horrorów jakie ostatnio widziałem. Jeżeli lubisz się bać, a jednocześnie oczekujesz od filmu czegoś więcej to Sierociniec jest z pewnością dla Ciebie. Ja się nie zawiodłem.