Dlaczego na filmwebie film jest od 18-stu lat? Na cinema-city.pl jest od 15-stu. Warto się wybrać na ten film?
Nie wiem dlaczego film dostal kategorie 18 bo jest tam moze jedna drastyczna scena.Film naprawde bardz dobry zdecydowanie roż ni sie od dzisiejszych produkcji typowo dla mas jest gleboki i ma swietna fabule.Polecam naprawde warto
Warto, warto :) Ja wygrałam (zupełnie przypadkiem ;p) bilety do Silvera (ble!), ale to była jedna z najlepszych wizyt w tym kinie ever :) Proponuję poczytać więcej opinii tutaj na filmwebie. Ale, co tam opinie - idź i zobacz, bo inaczej się nie przekonasz.
Pozdrawiam.
Hmmmm...no ja też nie udzielę odpowiedzi czemu dopiero od 18 lat...nie ma zbyt drastycznych scen, nie przesadzajmy. Ten film straszy bardziej samym klimatem jaki tworzy, niż krwią i flakami.
Z mojej strony powiem, że to jeden z lepszych horrorów jakie ostatnio widziałem. Jeżeli lubisz się bać, a jednocześnie oczekujesz od filmu czegoś więcej to Sierociniec jest z pewnością dla Ciebie. Ja się nie zawiodłem.