PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151856
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Genialny

ocenił(a) film na 10

Lubię takie filmy, trzeba myśleć oglądając ten film. Mnóstwo niewiadomych i niedopowiedzeń. Jeśli jesteś fanem horrorów typu jak najwięcej krwi i flaków, to raczej nie dla ciebie ten film.

ocenił(a) film na 6
nobansnolans

Hmm wczoraj oglądałem i w połowie filmu usnąłem ( z nudy?),dziś może się przymierze i obejrzę całość.
Jeśli będzie się dalej tak ciągnąc jak flaki z olejem to ja dziękuje.

p.s Nie, nie jestem fanem "horrorów typu jak najwięcej krwi i flaków".

ocenił(a) film na 9
klaczek20

Jezeli podchodzisz do tego filmu z takim nastawieniem to nie ogladaj go nawet - Widocznie nie rozumiesz takiego gatunku filmów i tyle.

A jak dla mnie film rewelacja - Uwielbiam takie film z niedopowiedzianymi sprawami :))

użytkownik usunięty
DayWalkeer

b. dobry, zakończenie zaskakujące, lubię takie horrory;)

Film dla ludzi którzy lubią myślec na filmie :) ale w Polsce większość ludzi nie ogarnia myslenia xd

ocenił(a) film na 8
nobansnolans

po pierwsze to raczej nie był horror, po drugie trochę za mało ,,strasznych momentów", ale ogólnie film niezły. warto obejrzę, bo do końca trzyma w niepewności

ocenił(a) film na 3
nobansnolans

Z horroru to jest tylko nazwa pod tytułem. Film przewidywalny, nie do końca ale jednak( w sensie nie myślałem, że dokładnie tak, ale w podobny sposób się skończy. Ocena filmu stanowczo za wysoka znam prawdziwe horrory, które mają na portalu ocen 5 z hakiem i są ciekawe ale to...