Mogę powiedzieć krótko . Choćby dla zakończenia warto . Naprawdę . Są w filmie momenty , nie ukrywajmy , nudne . Ale czy przez kilka momentów warto przekreślać film ? Ja tak nie uważam . Warto go sobie obejrzeć , jeśli tylko nie jesteś osobą , która lubi jak w filmie się "nic" nie dzieje . W tym filmie nie latają flaki , bohaterowie nie uciekają przed "obcymi" . Jest coś natomiast sugestywnego w tym obrazie , jeśli więc lubisz narastające napięcie ( co wielu kojarzy też z nudą , bądź ich to nudzi po prostu , przecież może ) to ten film Cię nie zawiedzie . Koniec jest powalający . Polecam . 8/10
Nudne momenty? Nie powiedziałabym. Ja oglądałam przez cały czas z zaciekawieniem, nie znudził mnie. Wszystko łączy się w logiczną całość, po prostu trzeba go zrozumieć. Nie mam natomiast tak, że boję się teraz wchodzić do piwnicy na przykład. Ten film po prostu daje do myślenia i trzyma w napięciu, a latające flaki byłyby całkowicie zbędne... :P Tak jak już powiedziałam, film daje do myślenia, warto obejrzeć, zgadzam się z Tobą.
Zgadzam się z Twoim postem , mój był skierowany raczej do osób , które twierdzą ,że film jest nudny...
Podpisuje sie pod Twoimi słowami. Jestem świeżo po seansie i dokładnie coś podobnego miałem zamiar napisać. Chciałem jeszcze dodać, że Belen zagrała fenomenalnie. Dotychczas znałem tą aktorkę tylko jako sympatyczną a zarazem bardzo seksowną Lucię z "Rodziny Serrano", a tu proszę. To tyle. Polecam i ocena również 8/10.