Wg mnie najlepszy moment był jak samochód potrącił tą babcię.
Kolo robił jej sztuczne oddychanie chociaż miała zmasakrowaną twarz :D
Ale jak czapneła tą babę to się przestraszyłem :P
No było naprawde kilka przerażających momentów w tym filmie mnie przerażał ten chłopczyk z workiem na głowie
Ja się tego auta fajnie wystraszyłam jak przejechało tą Benigne, czy jak jej tam xD
A co do "chłopczyka z workiem na głowie" to on ma na imie Thómas [czyba tak to się pisze po hiszpansku ;p] i jest suuuuper xP
Mój Tomasek xP
Sama nie wiem dlaczego, ale dla mnie przerażający był moment, gdy Laura bawi się z dziećmi w chowanego i ona podchodzą do niej coraz bliżej.... brrrrrrrr... Ja w ogóle mam coś takiego, że małe dzieci mnie przerażają. Ring obejrzałam jakieś 6 lat temu, a do tej pory jestem przerażona tą dziewczynką.
moim zdaniem najlepszy, choć nieprzerażający była scena w której samochód potrąca Benignę i mąż Laury-Carlos robi jej sztuczne oddychanie jeżeli to można tak nazwać bo kobitka już ust chyba nawet nie miała. Ogólnie to film był w 90 procentach przewidywalny.
i jeszcze bardzo podobała mi się kukła zmarłego dziecka Laury :d. ach. te zapadnięte poliki :pp.
ta kobietka wogóle świetnie zagrała... ale co się dziwić - córka najlepszego aktora przedwojennego....