PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151885
6,1 37 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Nudny film

użytkownik usunięty

film byl tak nudny ze myslalam ze na nim usne.Dobrze ze ogldalam ten film z chlopakiem to sobie znalezlismy inne ciekawsze zajecie;). Musze jednak przyznac ze koncowka filmu jest dosyc ciekawa ale podobna do zakonczenia filmu''Inni'' wiec juz tak nie zachwyca. Swoja droga dlaczego rezyserzy nie wymysla czegos nowego, swiezego tylko sciagaja wzajemnie od siebie;p

ocenił(a) film na 7

Film jest świetny! Widocznie będąc zajęta czymś innym zupełnie go nie zrozumiałaś:P I właśnie nie jest robiony na wzór innych horrorów - jakbyś nie zauważyła to większość tego typu filmów opiera się na hektolitrach krwi i dziwnych stworkach atakujących ze wszystkich kątów... A wymyślić ciekawy scenariusz i samym klimatem trzymać w napięciu nie jest tak łatwo. Chciałabym zobaczyć jak ty potrafisz stworzyć coś zupełnie nowego, skoro piszesz, że to takie łatwe jak puścić bąka! Powodzenia;) Nie będę dyskutować z tobą na temat samej fabuły tego filmu i tego co konkretnie ci się w nim nie podobało, bo jak widać sama nie potrafisz określić. Recenzja: ,film byl tak nudny ze myslalam ze na nim usne, no boskie myślenie, skąd tacy ludzie się biorą? Mam nadzieję, że wraz z chłopakiem stosujecie jakąś antykoncepcję, aby nie przenosić dalej tego typu prostego myślenia. Po za tym ciężko być matką w wieku gimnazjalnym, a jeśli jesteś starsza to tym bardziej moje kondolencje!

Pozdrowienia dla wszystkich, którzy piszą sensowne wypowiedzi na temat filmów - to co im się podobało, co się nie podobało i potrafią przedstawić argumenty zarówno za, jak i przeciw. A nie tylko samemu nie mają pojęcia o niczym, a krytykują i mieszają z błotem czyjąś ciężką pracę w tak lekceważący sposób... Aż się niedobrze robi od czytania tego typu komentarzy, prawie pod każdym filmem znajduje się parę takich Einsteinów i to w dodatku muszą zakładać osobne tematy. Skoro już musicie działać na taką skalę to załóżcie do każdego filmu jeden post pt. Film tak nudny, że można zdechnąć. I wtedy się podpisujcie ,O tak bardzo nudny, , Dla mnie też nudny, Niektórzy tutaj chcą poczytać sensowne wypowiedzi innych, a nie się przekopywać przez sterty takich komentarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8

w jaki sposób końcówka tego filmu kojarzy Ci się z filmem "Inni"?

użytkownik usunięty
ckwm

Krecika co ty gadasz.Myslisz ze inne ciekawsze zajecie z chlopakiem to od razu jest seks?To chyba za duzo o tym myslisz;p. Nie jestem krytykiem filmowym.W prosty sposob przedstawilam swoje odczucia po tym filmie.Tak jak napisalam widzialam juz wiele horrorow i ten akurat mnie nie zachwycil.Oczywiscie jak ktos tego typu film oglada pierwszy raz to moze sie podobac.Zreszta tak jak napisalam strasznie mi sie kojazryl z filmem Inni.
Co do zakonczenia filmu to poodobny jest do filmu ''Inni'' w ten sposob ze okazuje sie ze ta facetka jest tez duchem poododbnie jak te dzieciaki z sierocinca i musi sie nimi zajmowac. Jak ogladales/as film Inni to wiesz ze tam glowni bohaterowie tez byli duchami co sie okazuje na samym koncu.