To był jeden z najbardziej poruszających filmów jakie obejrzałam w ciągu ostanich kilku lat. Żadnych dłużyzn, świetna gra aktorska, niesamowita fabuła i zaskakujące zakończenie.
Polecam.
Mi również się ten film podobał;) Oceniam na 8/10
Muzyka, gra świateł i sceneria sprawiają, że film budzi grodzę i strach!
W niektórych momentach bardzo się bałam! Ten film trzeba b. dokładnie oglądać bo można się łatwo pogubić...
zastanawia mnie to zniknięcie Simona: Nawet jeżeli schował się w tej piwnicy a później Laura szukała go i otworzyła te drzwi które prowadziły do piwnicy i nie zdając sobie sprawy wyszła z stamtąd nie wiedząc, że w piwnicy jest jej syn. Przecież jeżeli policja prowadziła dochodzenie to powinna przeszukać cały dom!! Nie rozumiem jak mogli nie wiedzieć, że w tym domu jest piwnica.A jeżeli Laura była w tym sierocińcu od małego dziecka to jak mogła nie wiedzieć o istnieniu piwnicy?? Przecież ten dom nie był aż tak duży...
I jeszcze zastanawia mnie jedno: ta scena kiedy Laura szukała syna na piętrze i nagle pojawił się Thomas. Czy w tym przebraniu był to jej syn( to przebranie mógł znaleźć w pokoju Thomasa. A wiadomo, że dzieci są ciekawskie w tym wieku) czy był to duch tego zmarłego Thomasa??
Końcówka jest b. smutna......;((
Polecam ten film;)
Okropny.
To był jeden z najbardziej nudniejszych filmów jakie w życiu obejrzałem w ciągu ostatnich kilku lat. Film nudny i nie trzyma sie kupy , beznadzieja totalna kompletne zero..
NIE POLECAM.