Szukam podobnych filmów, jednak nie chodzi mi o podobne historie. Szukam filmów grozy, z zagadkami, z klimatem. Najchętniej hiszpańskich filmów, bo bardzo lubię to kino. Dla podpowiedzi podobały mi się filmy: Sierociniec, Labirynt Fauna, Oczy Julii, Kręgosłup Diabła i chcę obejrzeć: Dziwny Lokator.
Proszę o jakieś propozycje dobrych, hiszpańskich filmów :)
Nie wiem czy przypadnie do gustu ale mi sie podobał film "Szepty w mroku". W sumie w podobnym klimacie. Nie jest hiszpański ale nawet mi się podobał. Nie sugerowałam się niską oceną.
Dzięki, planowałem go obejrzeć. Dobrze, że go poleciłaś, bo nie byłem do końca pewien czy warto.
z zagadkowy i klimatyczny to bym poleciła demon historia prawdziwa, a szepty w mroku to naprawdę niezły film.
oglądałam to . początek troche nudny ale potem się rozkręca, nawet fajny film, choc az taki straszny nie jest, momentami wybuchałam śmiechem . hehe.
Oczy Julii moim zdaniem nie był, aż taki rewelacyjny. W sumie nawet troszkę przynudzał ten film. Ale w sumie da się obejrzeć. Taki zwykły film. Czepiać się go w zasadzie nie da :)