PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151856
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Podobne filmy

ocenił(a) film na 10

Szukam podobnych filmów, jednak nie chodzi mi o podobne historie. Szukam filmów grozy, z zagadkami, z klimatem. Najchętniej hiszpańskich filmów, bo bardzo lubię to kino. Dla podpowiedzi podobały mi się filmy: Sierociniec, Labirynt Fauna, Oczy Julii, Kręgosłup Diabła i chcę obejrzeć: Dziwny Lokator.
Proszę o jakieś propozycje dobrych, hiszpańskich filmów :)

karolek101

Nie wiem czy przypadnie do gustu ale mi sie podobał film "Szepty w mroku". W sumie w podobnym klimacie. Nie jest hiszpański ale nawet mi się podobał. Nie sugerowałam się niską oceną.

ocenił(a) film na 10
kuleszka

Dzięki, planowałem go obejrzeć. Dobrze, że go poleciłaś, bo nie byłem do końca pewien czy warto.

karolek101

z zagadkowy i klimatyczny to bym poleciła demon historia prawdziwa, a szepty w mroku to naprawdę niezły film.

little_adhd

oglądałam to . początek troche nudny ale potem się rozkręca, nawet fajny film, choc az taki straszny nie jest, momentami wybuchałam śmiechem . hehe.

ocenił(a) film na 9
karolek101

Inni zdecydowanie warte polecenia

Vito90

O tak też polecam Innych .

kuleszka

Oczy Julii super film, jak dla mnie zasługują na taka sama ocene

TranceAddict91

Oczy Julii moim zdaniem nie był, aż taki rewelacyjny. W sumie nawet troszkę przynudzał ten film. Ale w sumie da się obejrzeć. Taki zwykły film. Czepiać się go w zasadzie nie da :)

użytkownik usunięty
little_adhd

Jeśli chodzi o hiszpańskie to warto jeszcze zobaczyć Pokój dziecięcy i Wezwani.

kuleszka

Ja również polecam Innych.

ocenił(a) film na 7
karolek101

to ja moze dodam jeszcze ''klucz do koszmaru'' fajny film trzyma w napieciu i na samym koncu wszystko sie wyjasnia polecam !