PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151861
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Byłam razem z mim chłopakiem na Sierocińcu w kinie. Film nas bardzo rozczarował. Było parę fajnych momentów, lecz przez większość filmu zwyczajnie się nudziliśmy. Nie polecam. Jak dla mnie oceniam go 5/10

ocenił(a) film na 4
Susannaaa90

Do mnie też nie trafił za bardzo,ale oczywiście to kwestia , ja nie polecam.

ocenił(a) film na 1
MilkyBitch

nareszcie obiektywna ocena tego promowanego przez wszystkich leszczy gniotu. Na trzeźwo nie da sie dotrwac do konca tego filmu

ocenił(a) film na 10
skok123

skok123 - doprawdy takiego obrazu głupoty to dawno już nie widzialem :) bijesz wszystkich na glowę.
filmom dajesz oceny albo 10/10 albo 1/10 ;/
na 1/10 zasłużyło wg Ciebie choćby - Juno, Motyl i Skafander czy Wszystko za życie...oraz oczywiście Sierociniec :) jakaś farsa. rozumiem że można pewnych rzeczy nie rozumieć ale sądzilem że są pewne granice. udowodniłeś że się myliłem.

aha pan skok123 założył już 4 tematy krytykujące "Sierociniec" - w żadnym nie doczekał się odpowiedzi - musi go to bardzo frustrować :)
(odpisuje mu więc żeby ulżyć jego cierpieniom :)

wszystkie tematy o sierocińcu zaczynają się od słowa "kaszana" :D

a najlepszy z nich to:
"kaszana
kaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakasz anakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanak aszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakasza nakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanaka szanakaszanakaszana" i tyle :)

ale czego oczekiwać od dzieciaka neo potrafiącego używać jedynie słów kaszana, lol i żal...

ocenił(a) film na 8
trzecie_biada

Wszystko za zycie 1/10?? BUehhheeh chlopak nie dojrzal jeszcze do takich filmow, ale jest nadzieja ze czas wszystko naprawi:)
A co do sierocinca jak dla mnie 8/10. Przede wszystkim za napiecie do samego konca i wspaniale ujecia.
pzdr

ocenił(a) film na 6
Susannaaa90

szajs. i to totalny. nie było tam nic przerażającego, a już tym bardziej wzruszającego. cały seans niemiłosiernie się dłużył. nikomu bym go nie poleciła. na 10, ma u mnie 2 ( za to, że okazało się, iż Laura zabiła Simona XD i za muzykę)