Byłam razem z mim chłopakiem na Sierocińcu w kinie. Film nas bardzo rozczarował. Było parę fajnych momentów, lecz przez większość filmu zwyczajnie się nudziliśmy. Nie polecam. Jak dla mnie oceniam go 5/10
nareszcie obiektywna ocena tego promowanego przez wszystkich leszczy gniotu. Na trzeźwo nie da sie dotrwac do konca tego filmu
skok123 - doprawdy takiego obrazu głupoty to dawno już nie widzialem :) bijesz wszystkich na glowę.
filmom dajesz oceny albo 10/10 albo 1/10 ;/
na 1/10 zasłużyło wg Ciebie choćby - Juno, Motyl i Skafander czy Wszystko za życie...oraz oczywiście Sierociniec :) jakaś farsa. rozumiem że można pewnych rzeczy nie rozumieć ale sądzilem że są pewne granice. udowodniłeś że się myliłem.
aha pan skok123 założył już 4 tematy krytykujące "Sierociniec" - w żadnym nie doczekał się odpowiedzi - musi go to bardzo frustrować :)
(odpisuje mu więc żeby ulżyć jego cierpieniom :)
wszystkie tematy o sierocińcu zaczynają się od słowa "kaszana" :D
a najlepszy z nich to:
"kaszana
kaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakasz anakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanak aszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakasza nakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanakaszanaka szanakaszanakaszana" i tyle :)
ale czego oczekiwać od dzieciaka neo potrafiącego używać jedynie słów kaszana, lol i żal...
Wszystko za zycie 1/10?? BUehhheeh chlopak nie dojrzal jeszcze do takich filmow, ale jest nadzieja ze czas wszystko naprawi:)
A co do sierocinca jak dla mnie 8/10. Przede wszystkim za napiecie do samego konca i wspaniale ujecia.
pzdr