PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151861
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

Jak w tytule, nie ma za bardzo czego skomentować, nie dopracowane wątki i ogólnie bardzo kiepska historia.

ocenił(a) film na 3
courtesy

ten film jest do dupy nawet go sie nie opłacało oglądać ... tylko w jednym moncencie sie przestraszyłem i nic wiecej xD

piotrek100_1992

ten film to totalne dno! nuda na nudzie! mialam inne oczekiwania. nie polecam.

ocenił(a) film na 8
nienormalna_a

Wasza krytyka (czasem niewybredna) bierze się stąd, że spodziewaliście się mocnego horroru, a "Sierociniec" to moim zdaniem raczej bardzo smutny film o lękach dzieciństwa, o miłości matki do dziecka, o przekraczaniu racjonalnych granic. Bardziej wzruszający niż straszny, jedynie z niewielkim dodatkiem grozy. Osoby, które spodziewały się ostrego straszenia na pewno się rozczarowały i uznały film za nudny.

Arlin

No można powiedzieć że to taki Kacper dla dorosłych w sumie nie jest źle :) warto do czasu do czasu coś takiego zobaczyć :)

ocenił(a) film na 9
Lap

jeśli spodziewaliście się ciągłej akcji, wyskakujących duchów i rozlewu krwi to faktycznie źle trafiliście. ten film trzeba odbierać bardziej poważnie niż niektórym się wydaje.

Never_Ever_Land

Jak mam go odebrać poważnie jak wszytko w nim jest mało logiczne ? choć by sam fakt że ktoś trafia do domu o którym nic nie wie.Tymbarskiej ze był to stary sierociniec :)

ocenił(a) film na 9
Lap

no tu się zgodzę:P ale amerykanie już dawno przestali nas zaskakiwać fabułą :]

Never_Ever_Land

Dla czego więc Hiszpanie idą tą samą drogą ? :)

ocenił(a) film na 9
Lap

może próbują podbić kino gniotami jak amerykanie, którym się to udało. choć REC i tak jest już ponad przeciętną. przynajmniej posiadają własne pomysły...

Never_Ever_Land

Niestety jest popyt na to i to kręcą a szkoda.. że ludzie nie lubią myśleć , co do REC to nie wiem aż zobaczę jutro i spróbuje coś sensownego napisami