PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151861
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

,zwlaszcza diewczynom, oceniajacym filmy mowimy nie :)

ocenił(a) film na 8
ostracize

yyy... sprecyzować możesz?? Że za nisko oceniają "małolaty zwłaszcza dziewczyny" czy za wysoko? Mi się podobał bardzo (tak należę do "małolat") waham się między 8/10 a 9/10... ale dam 9/10... rada na przyszłość: troszkę bardziej precyzyjne wypowiedzi dawaj.

ocenił(a) film na 8
Mala_Lady_Punk

Najbardziej śmieszą mnie takie małolatki(dziewczyny) które sie podniecają filmami typu "Sierociniec" i mówią,że je bardzo przeraził.
Nie mówie,że film jest zły,jest nawet całkiem dobry,ale sory jeśli was taki film straszy...:)

ocenił(a) film na 8
_wojti_

Czy ja mówię że był straszny?? Film po prostu mi się podobał, nie wiem dlaczego jest zapisany jako Horror, gdy tam NIC strasznego nie było.... dzieciak w worku miał mnie przestraszyć?? dajcie se na spocznij:D 9/10 dlatego że po prostu fajny!

ocenił(a) film na 8
Mala_Lady_Punk

Ja nie mówiłem konkretnie o tobie,nawet nie widziałem twojego postu o filmie :)

użytkownik usunięty
ostracize

każdy jest inny i bierz pod uwagę to, że nie wszystkim musi sie podobać(lub nie) film.
gdybyśmy wszyscy lubili to samo i tego samego byśmy nie lubili to świat był by nudny.
jak to się mówi.. są gusta i guściki.

ocenił(a) film na 10
ostracize

Przeciez wiadomo, ze film nie był straszny... Powiedziałbym bardziej, ze to nie horror tylko dramat psychologiczny jakiś, oglądałam Go wczoraj i spodobał mi się :) Pozdrawiam