PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245424}

Sierociniec

El Orfanato
2007
6,9 152 tys. ocen
6,9 10 1 151856
6,1 35 krytyków
Sierociniec
powrót do forum filmu Sierociniec

w jakim jezyku jest ten film ?? hiszpańskim czy angielskim???

ocenił(a) film na 7
AknA9

Oczywiście, że w Hiszpańskim ;)

Kamil00_2

tak tez myslalam bo przeciez produkcja jest Meksykańska ;p

AknA9

nie wiem jak dla was ale troche głupio że w hiszpańskim bo hiszpański i francuzki nie zbyt fajnie brzmi w filmach ale nic dziwengo skoro produkcja hiszpańska

ocenił(a) film na 9
retsq

co do hiszpańskiego się zgodzę, ale francuski w filmach brzmi świetnie. ;) tzn. to już kwestia gustu. ;)

ocenił(a) film na 10
retsq

Znasz hiszpanski lub francuski? Głupio brzmi jak sie nic nie rozumie.. xp moze nie tyle kwestia gustu co przyzwyczajenia..

retsq

Moim zdaniem hiszpański brzmi w filmach o wiele lepiej niż angielski ;)

ocenił(a) film na 8
shamrock_2

zarówno hiszpański jak i francuski brzmią w filmach pięknie :] Jedyne co, to denerwująe mnie filmy po niemiecku...drażni mnie ten język...;)

Seniorita_Paulita

e tam. Poogladajcie sobie anime albo cos z azjatyckiej produkcji w orginale :D To dopiero bedze nieobeznanym dziwnie brzmiec. Mi sie ogladało miło, dobrze usłyszec cos z w innym jezyku.
I zgadzam się z poprzedniczką,że niemiecki brzmi okropnie. Brr.

ocenił(a) film na 8
Seniorita_Paulita

Hiszpański to piękny zmysłowy i prosty język ;)

sarah496

Hiszpański jest rzeczywiście o wiele prostszy od niemieckiego, ale brzmienie obu mi się podoba :)

Seniorita_Paulita

niemiecki jest świetny ^^... lubię filmy z innymi językami, ale angielski jest chyba najpopularniejszy... i chyba brzmi najlepiej ;)

Severine

lubie filmy po angielsku bo sie jeszcze dodatkowo ucze... ale jak slysze dubbingi francuskie do angielskiego filmy itp to mnie az krew sie dotuje... ;/ ale ogolnie ten jezyk fajnie brzmi (np. taxi :P )