PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=600590}

Sierpień w hrabstwie Osage

August: Osage County
2013
7,3 101 tys. ocen
7,3 10 1 101193
6,8 44 krytyków
Sierpień w hrabstwie Osage
powrót do forum filmu Sierpień w hrabstwie Osage

jest najbrzydszą aktorką ze wszystkich, które można obecnie zobaczyć w kinie. Im jest starsza, tym
gorzej.
nie mogłam sie powstrzymać...

ocenił(a) film na 7
KULTjednostki

Coś jej sie stało w usta;) żaba z niej wyszła

ocenił(a) film na 10
KULTjednostki

Przyglądałaś(łeś ) się Meryl ? i w ogóle co to ma do rzeczy ?

ocenił(a) film na 8
KULTjednostki

Julia była jedna z piękniejszych aktorek, chyba każdy sie starzeje -.-

ocenił(a) film na 8
KULTjednostki

bez przesady, myślę, że wcale nie wyglądała tak źle, po prostu trochę się zestarzała (w końcu do pięćdziesiątki już jej niedaleko). poza tym trzeba też wziąć pod uwagę film, o jakim dyskutujemy. pewnie nie było w nim charakteryzacji, mającej za zadanie ukryć niedoskonałości aktorów, a nawet nie zdziwiłbym się, gdyby było przeciwnie. zresztą nawet w filmie była mowa o starzeniu się kobiet. gdyby Julia i pozostałe aktorki były ucharakteryzowane tak, by wyglądały młodo i pięknie, byłoby to bez sensu.

ocenił(a) film na 8
KULTjednostki

A jak miała wyglądać skoro grała średnio zamożną kobietę z Oklahomy (amerykańskiego zadupia)? Taką miała rolę, co nie zmienia faktu, że jest piękną kobietą i pomimo wieku jest o wiele bardziej pociągająca i seksowna niż nie jedna laska o 20 lat młodsza. Za rolę w filmie oskar murowany i tego jej życzę.

ocenił(a) film na 6
benek_2

jaka ona piękna? Nigdy mi się nie podobała, teraz miała nawet siwe włosy, przy tej roli pokazane to było jak na tacy. Brzydka i tyle na ten temat

ocenił(a) film na 10
malwin86

brzydze się tobą ty cały malwinie86 i wszystkimi którzy oceniają ludzi po wygladzie. Co do Roberst to wygladała w tym filmie zaje..ście . To się nazywa poświęcenie dla roli od razu przychodzi mi na myśl równiez Charlize Theron z filmu "Monster" . Swiadczy to tylko o tym że są to aktorki a nie próżne pindzie .

ocenił(a) film na 6
maciekb80

Brawo :-) Spodziewalam sie takich komentarzy, bo wlasnego zdania miec nie mozna. Nie oceniam jej tworczosci, chociaz jej uroda wyjatkowo mi nie pasuje do niektorych produkcji, w ktorych brala udzial. Brzydzic sie mozesz soba, i nie zycze sobie takich slow w moim kierunku. a tak przy okazji: wiesz co to znaczy oceniac po wygladzie? Stwierdzilam fakt- nie jest urodziwa, mam udawac, ze mi sie podoba jako aktorka bo mnie przypadkiem jakis macius obrazi? Chyba sie troche zagalopowales. Kazdy moze miec wlasne zdanie, a jak masz jakies powazne kompleksy w tym kierunku, to nie jest to moja wina :-)

ocenił(a) film na 10
malwin86

wpierw naucz sie interpretowac swoje teksty a dopiero potem zacznij interpretowac teksty innych .

ocenił(a) film na 6
maciekb80

idz, do swoich wirtualnych znajomych porozmawiac. Moze jak obejrzych wiecej filmow to zrozumiesz o co mi chodzi. Nie mam ochoty wdawac sie z Toba w dyskusje, Mimo wszystko pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
KULTjednostki

Ja tam uważam że jest coraz piękniejsza...

ocenił(a) film na 9
KULTjednostki

trololololo. nie karmcie już