jest najbrzydszą aktorką ze wszystkich, które można obecnie zobaczyć w kinie. Im jest starsza, tym
gorzej.
nie mogłam sie powstrzymać...
bez przesady, myślę, że wcale nie wyglądała tak źle, po prostu trochę się zestarzała (w końcu do pięćdziesiątki już jej niedaleko). poza tym trzeba też wziąć pod uwagę film, o jakim dyskutujemy. pewnie nie było w nim charakteryzacji, mającej za zadanie ukryć niedoskonałości aktorów, a nawet nie zdziwiłbym się, gdyby było przeciwnie. zresztą nawet w filmie była mowa o starzeniu się kobiet. gdyby Julia i pozostałe aktorki były ucharakteryzowane tak, by wyglądały młodo i pięknie, byłoby to bez sensu.
A jak miała wyglądać skoro grała średnio zamożną kobietę z Oklahomy (amerykańskiego zadupia)? Taką miała rolę, co nie zmienia faktu, że jest piękną kobietą i pomimo wieku jest o wiele bardziej pociągająca i seksowna niż nie jedna laska o 20 lat młodsza. Za rolę w filmie oskar murowany i tego jej życzę.
jaka ona piękna? Nigdy mi się nie podobała, teraz miała nawet siwe włosy, przy tej roli pokazane to było jak na tacy. Brzydka i tyle na ten temat
brzydze się tobą ty cały malwinie86 i wszystkimi którzy oceniają ludzi po wygladzie. Co do Roberst to wygladała w tym filmie zaje..ście . To się nazywa poświęcenie dla roli od razu przychodzi mi na myśl równiez Charlize Theron z filmu "Monster" . Swiadczy to tylko o tym że są to aktorki a nie próżne pindzie .
Brawo :-) Spodziewalam sie takich komentarzy, bo wlasnego zdania miec nie mozna. Nie oceniam jej tworczosci, chociaz jej uroda wyjatkowo mi nie pasuje do niektorych produkcji, w ktorych brala udzial. Brzydzic sie mozesz soba, i nie zycze sobie takich slow w moim kierunku. a tak przy okazji: wiesz co to znaczy oceniac po wygladzie? Stwierdzilam fakt- nie jest urodziwa, mam udawac, ze mi sie podoba jako aktorka bo mnie przypadkiem jakis macius obrazi? Chyba sie troche zagalopowales. Kazdy moze miec wlasne zdanie, a jak masz jakies powazne kompleksy w tym kierunku, to nie jest to moja wina :-)
wpierw naucz sie interpretowac swoje teksty a dopiero potem zacznij interpretowac teksty innych .
idz, do swoich wirtualnych znajomych porozmawiac. Moze jak obejrzych wiecej filmow to zrozumiesz o co mi chodzi. Nie mam ochoty wdawac sie z Toba w dyskusje, Mimo wszystko pozdrawiam