PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

A jako James Sunderland - Cary Elwes idealna para niesądzicie?

john_rambo_2

Faktycznie Cameron Diaz nadaje się ale do roli jamesa nadawał by się Sean Bean (chris da silva) i wtedy byłoy nawiązanie do 1 części w której rose tak naprawdę nigdy nie wróciła do domu.

ocenił(a) film na 4
john_rambo_2

Cary Elwes jako james to byłby świetny wybór! A Cameron rzeczywiście w sumie troche podobna do Mary, chociaż bardziej mnie interesuje, kto mógłby zagrac Marie :-)

InowroclawskiWilk

przeciez mary i maria były identyczne ,miałem na mysli bardziej marię .

ocenił(a) film na 4
john_rambo_2

No aż takie identyczne to one nie były, Cameron może i coś ma, ale nie pasuje moim zdaniem.

InowroclawskiWilk

Absolutnie, zatrudnianie bożyszczy tłumów tylko zepsuje ten film.

dux

James Sunderland - Christian Bale/Denis Leary
Mary/Maria - Rebecca Romijn

Cary Elves nie potrafi grać co już pokazał wielokrotnie, on w roli Jamesa to byłaby katastrofa

john_rambo_2

Jako Maria tą panią prosze (Bridget Fonda)
idealna Mary http://www.allpictures.org/pictures/bridget-fonda/bridget-fonda-014-pics.jpg

A James Sunderland - Cary Elwes odpada wolałbym zobaczyć Sean'a Bean'a

john_rambo_2

Cameron Diaz - może być, choć faktycznie lepsza chyba byłaby Bridget Fonda;
Cary Elwes - też może być choć Sean Bean byłby najlepszy, ale już jest spalony

ocenił(a) film na 1
john_rambo_2

A wiesz, że też w pierwszym momencie, gdy pomyślałem o tej roli przyszła mi na myśl Cameron? Rzeczywiście- obecność "gwiazdy" mogłaby poważnie zepsuć film, ale nie można zaprzeczyć, że do roli Marii pasuje jak ulał (z Marry mogłyby być małe problemy, bo nie wyobrażam sobie brzydkiej, zapuszczonej Cameron...;) Chyba, że zmyje makijarz:D).
A co do Jamesa... nie mam konepcji. Za to absolutnie nie piszę się na pomysł, w którym Boromir miałby lecieć w drugiej części filmu do Silent Hill w poszukiwaniu swojej żony. Zepsułoby to cały klimat drugiej części gry, gdzie do końca nie byliśmy pewni, czy Marry żyje, czy nie.

john_rambo_2

jakos mi ta para nie odpowiada...chcesz hollywoodzką superprodukcje?bo ja nie :P jesli Cameron zagra tą rolę zdecydowanie bede bojkotowac film :P niestety ale jej nie trawie :)
jako James idealny bylby Sean Bean ale hmm...ale gral w 1 czesci :( no zobaczymy moze moze :)

Entiendo

Ja jestem jak najbardziej za pomysłem Cameron na Marię. Zresztą spójrzcie tylko na Marię w SH2. Przecież to klon.

john_rambo_2

Wy sobie żartujecie, tak? Nie angażowałbym żadnych znanych Hollywoodzkich aktorów do tego filmu. Chcecie miec coś oryginalnego, czy odgrzewaną pizzę? Jest pełno dobrych, niedocenionych talentów, które mogłyby tu zabłysnąć.