PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34159
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

Kino w moim mieście nie jest dostosowane do 3D, więc wyświetlą normalną wersję.

rusofil

albo wcale:)

Mothyff

Nie będę przez to płakać. Znajdzie się normalna wersja, zaś producenci stracą na wszystkich, którym nie podoba się wciskanie 3D do gardeł. Na siłę.

rusofil

no właśnie, np ja omijam 3d wielkim łukiem ale na silenta bym się może i skusił bo jestem wielkim fanem już od 1 części:)

ocenił(a) film na 6
Mothyff

eej ludzie, mgła w 3d ! takie 3d to ja rozumiem :D to moze byc mega klimatyczne

Mothyff

omg ,wielki fan silent hilla hahahahahahaha

weronikax25

widzę że żałosny troll bez własnego życia powrócił :) dumna z siebie i swego żałosnego życia? doprawdy żałosne, wyjdź zdomu może ktoś cie nie osra...

Mothyff

Mothyff to jeb.any troll zniszczylem go w innym temacie ale widze ze nadal trolluje.... so pathetic

akro

widzę że żałosny troll bez własnego życia powrócił :) dumna z siebie i swego żałosnego życia?

ps nie przypominam sobie żadnych rozmów z tobą j. trollu!!!

ciekawe w jakim temacie wcześniej trollowałeś bo jakoś nie pamiętam cię tępaku!!!

ocenił(a) film na 7
rusofil

Ale syf,niech Tusk da kase to zrobią :)

rusofil

No nie wiem czy producenci wciskają do gardeł 3D na siłę, czy to tylko taki zabieg w Polsce, bo rzeczywiście tam nie spotkałem się nigdy z możliwością wyboru. Obecnie mieszkam w Hiszpanii i tutaj ZAWSZE wyświetlają film w dwóch wersjach: 3D i normalna. Do wyboru, z tym że cena biletu ta sama za obydwie wersje (czyli dostosowana do ceny 3D - 1,50 € droższa od filmów bez opcji 3D).

MartinCamilo

Helios wyświetla prawie wszystkie filmy w dwóch wersjach, więc nie wiem o co tyle szumu.

owls

Początki Heliosa w moim mieście były takie (jeszcze ładne kilka lat temu), że jak się chciało wejść na "Oszukać Przeznaczenie 4" w wersji normalnej, to w odpowiedzi można było usłyszeć, że "takiej nie ma". Teraz może się zmieniło.