PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

http://www.imdb.com/title/tt0938330/board/nest/87937345

ocenił(a) film na 6
puma

O, to masz nad czym płakać...

Delianne

????

puma

Chyba, chodzi o to, że przecież nie podobała Ci się pierwsza część filmu - delikatnie mówiąc - tak więc, nie jest to dobra dla Ciebie wiadomość, że będzię "trylogia", aye ?

ocenił(a) film na 6
grzegorz_02

Właśnie tak.

ocenił(a) film na 6
Delianne

jaka trylogia o co chodzi ? ja sie musze tam zarejestrowac zeby zobaczyc ta stronke a mi sie nie chce :P

medrek3_2

nom musisz być zarejstrowany.

grzegorz_02

czy ja wiem w sumie obojętnie mi bo i tak nie mam zamiaru oglądać dalszych części.

puma

A właściwie po co podałaś ten link - jedynka Ci się nie podobała, kolejnych części (jeżeli powstanie trójka)oglądać nie masz zamiaru - nie rozumiem.

grzegorz_02

podałam to dla tych którzy maja zamiar oglądać ten film bo spodobała im sie jedynka a co nie mozna??

puma

Oczywiście, że można, tylko trochę mnie to zdziwiło.

puma

Wygląda na to, że trylogie są teraz w modzie ;)

Samael

oby kolejne części były przynajmniej tak dobre jak pierwsza

puma

wprowadzasz innych w bląd silen hill ma 4 czesci

ocenił(a) film na 6
Violettelle

Gra, nie film (choć niedługo będzie 5)

Delianne

Taaa... już nie mogę się doczekać.

A tak na marginesie...
Pamiętam, że komuś nie podobał się sposób w jaki zrobiono w filmie "przenikanie" się rzeczywistości. Wiecie, wszystko się jakby 'zdzierało' i 'ulatniało' lub odpadało w różnych kierunkach, odsłaniając rdzę itd. Mówiłem wtedy, że to świetny pomysł i wnosi nieco świeżości do tytułu, dziwiłem się, że wcześniej nie było to tak przedstawiane. Tłumaczyłem to sobie m.in. ograniczeniami jakie stawiała architektura sprzętu.

Otóż w Silent Hill 5 Japońce wykorzystają ten efekt, który bardzo im przypadł do gustu. Na filmikach zwiastujących nową część SH wygląda to świetnie.