PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

cholera:D

użytkownik usunięty

... nie moge sie doczekac 2 czesci... mam nadzieje ze druga czesc bedzie ciagiem dalszym pierwszej... przeciez ta kobietka z silent hill nie wrocila do domu bo byla dalej w alternatywniaku...

O nie... oby SH2 nie był kontynuacją wątków z jedynki.
Nie wróciła i koniec. Wystarczy. Czas na coś nowego, co zmiecie nam czapki z głów :).

Może by tak spece z Konami napisali scenariusz?

ja też jestem za nowym wątkiem może z silent hill : the room ? :)

mlaskotek

W życiu... to zabójstwo dla klimatu, klimatu typowego dla SH i tak uwielbianego przez fanów serii.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bobey

Jesli SH 2 bedzie kontynuacją jedynki to film ma już u mnie minus...

emilio666

Agnitum.. nie do końca tak było :P
Ale nieważne - nie będę spoilerował, bo możliwe, że film będzie bazował na drugiej części gry.

"Jesli SH 2 bedzie kontynuacją jedynki to film ma już u mnie minus..."

To samo z mojej strony. I to bardzo wielki minus...

ocenił(a) film na 3
Mithrill

"Jesli SH 2 bedzie kontynuacją jedynki to film ma już u mnie minus..."

Ja też się dołączam, panowie.

Silent Hill 2 miał najbardziej genialną fabułę ze wszystkich części cyklu. Zmarnować ją i nie dać do filmu to byłaby straszna zbrodnia.

Der_SpeeDer

Dokładnie... chociaż wiem, że byłoby trudno przenieść na ekran wszystkie emocje itd. Film musiałby zawierać mnóstwo monologów głównego bohatera. I to takich, które 'wypowiadane' byłyby w jego myślach.
Już widzę te wszystkie narzekania, że film jest nudny.. nic się w nim nie dzieje.. ciągle tylko jakaś ciota użala się nad własnym życiem :D

No cóż.. twórców dwójki czeka ciężka przeprawa. Mam nadzieje, że ostatecznie wszystko dobrze się ułoży i dostaniemy świetny film.
Ok, tryb oczekiwania włączony :)

ocenił(a) film na 10

Kontynuacja ?!

przeciez motyw w jedynce sie skonczyl ... tam nie ma co kontynuowac.