PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72771
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

10/10

ocenił(a) film na 10

Cóż, Simpsonów zna chyba każdy, jednak nie każdy oglądał wszystkie odcinki tego serialu. NA 18 sezonów ja w sumie zobaczyłem może z 5 odcinków :( Niestety. Dlatego nie wiem, czy zawarte w filmie gagi są powtórką z serialu czy nie. Oceniam film jako film. I dla mnie zasługuje on na mocną dychę! Praktycznie od samego poczatku do samego końca można sie śmiac. FIlm jest wręcz wypchany po brzegi dowcipami. Jeden seans to stanowczo za mało by je wszystkie spamiętać. Fabuła jest lekka i o to własnie chodzi. Ma być miło, przyjemnie i na luzie. I tak jest. Gorąco polecam i nie trzeba znać serialu, by świetnie bawić się na tym filmie. Jest ktoś lubi popatrzeć na świat z przymrużeniem oka, to ten film jest dla niego. I czyżby słowa Maggie okazały sie prorocze? Sequel? Jak dla mnie moga zrobic nawet 10 częsci, o ile będę trzymały poziom pierwszej części! POLECAM! 10/10!

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Aha i jeszcze zapomniałem o najważniejszym! Konieznie wybierzcie wersję z napisami i zosatńce przez całe napisy końcowe!

Kristofer

w moim kinie jest tylko wersja z dubbingiem.Chyba poczekam na DVD

ocenił(a) film na 8
Kristofer

wlasnie wrocilam z kina i ooo tak bylo swietnie :)
nic dodac nic ujac, swietne swietne swietne!!!!

ocenił(a) film na 10
minnie_

No dokładnie! Skrek 3 moze się schować!!! Jeśli ktoś idzie do kina z nastawieniem, żeby sie pośmiac to powinien sobie odpuścić Shreka a wybrać Simpsonów. Przewyższają i pod względem fabuły i wizulanym. Pomimo iż są zrobione w 2D to dopracowane są w najmniejszych szczegółach. Świetne ujęcia, których ostatnio brakuje w bajkach 3D(wyjątkiem jest Pixar) :)

ocenił(a) film na 10
Kristofer

fakt film dycha na dyche wczoraj bylem na simpsonach a od lat jestem ich fanem myslalem ze padne ze smiechu:) tyle. jesli ktos sie zastanawia to niech juz tego nie robi tylko zasuwa do kinka ;]

ocenił(a) film na 10
proton

No dokładnie! Ja Simpsonów zawsze lubiłem, ale jakos nigdy nie mogłem obejrzeć wszystkich odcinków..Ta nasza telewizja..ehh..No ale film jest extra i teraz próbuję zdobyć gdzieś wszystkie sezony, by dokładnie prześledzić losy Homera :P

Kristofer

dla mnie tez rewelacja.mozna sie posmiac przez cały film:) polecam, tez daje 10!