PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72771
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

Jak byłam na HP w kinie to leciała zapowiedz tego filmu i wiece co nie wiem czym ludzie sie podniecaja.....to totalna porażka.....ja się na to nie wybieram

użytkownik usunięty
patka_9

I bardzo dobrze, że się nie wybierasz, przynajmniej nie będziesz pieprzyć jaki ten film jest beznadziejny etc. Oszczędź sobie tego i zachowaj swoje prymitywne opinie dla siebie. Dziwne, że Simpsonowie mają jak na razie średnią 8.7 i nikt nie narzeka. Ja jestem fanem Simpsonów i wnioskując po zwiastunach i opiniach innych Simpsonowie to świetny film z wciągającą fabułą, porywającą akcją i jak zawsze duuuuuuuużą dawką humoru. Niedługo wybieram się na ten film i po seansie napisze pewnie więcej zalet. Także polecam Simpsonów wszystkim: młodszym, starszym, fanom i tym, którzy nie znają zbytnio tej kreskówki. Na pewno pieniądze i czas spędzony w kinie nie będą stracone! A Ci, którzy nie mają nic innego do roboty oprócz krytykowania kultowych Simpsonów niech lepiej się nie wypowiadają na forum, bo to świadczy o ich głupocie i braku wiedzy w pewnych kwestiach. Jak nie znasz serialu i nie oglądałaś filmu to na chu*** sie wypowiadasz!

ocenił(a) film na 10

Zgadzam sie w 100% z poprzednikiem...film wymiata a dialogi są poprostu boskie.Jeden z najlepszych filmów tego roku jak dla mnie.

Mordraug

"wnioskując po zwiastunach i opiniach innych Simpsonowie to świetny film"

Bez urazy..., ale piszcie może swoje opinie po obejrzeniu filmu...., a oceny na FW zawsze są i były zawyżane. Nie zdziwiłbym się jakby nawet ci co jeszcze nie oglądali wystawili...
Jednak zobaczy się jaki jest film... dziś może obejrzę i zobaczę czy naprawdę wart polecenia. Jednak uważam, że każdy fan Simpsonów powinien go obejrzeć. ^^

Nie powinienes tak zj...ać Patki.Mowia mi ,ze za krotki - komentarz za krotki -zobaczymy czy teraz przejdzie?

patka_9

"zapowiedz tego filmu (...) to totalna porażka.....ja się na to nie wybieram"

Po pierwsze, nie można oceniać filmów po zwiastunach. Ok, można powiedzieć, że NIE ZAPOWIADA SIĘ CIEKAWIE, ale jak możesz stwierdzić, że film to PORAŻKA, TYLKO PO ZWIASTUNIE???! Masz jakiś RTG w oczach?!
Po drugie, nie musisz tego wcale oglądać. Kto Ci każe?
A tak na marginesie: Lepiej nie sugerujcie się ocenami na FW, bo tu głosują, niestety, głównie trzynastolatki zakochane w Hilary Duff i głosują już po zobaczeniu zwiastunu,więc.. Lepiej patrzcie na oceny na imdb.com.
Pzdr.

ocenił(a) film na 7
patka_9

Patka po prostu nie ma poczucia humoru (wiele dziewczyn ma bardzo specyficzne poczucie humoru)

patka_9

sama jestes totalna porażka ! nie oceniaj filmu którego nie widziałaś i którego nie jesteś w stanie zrozumieć. bye everybody.

ocenił(a) film na 7
Chris_Collision

lepiej dziewczyno zostań przy serialach i horrorach ;)

ocenił(a) film na 7
grygu

serialach typu nie z tego świata,życie na fali itp bo simpsonowie to też serial ;d

grygu

Wielkie dzięki za opinie..... tylko lepiej oceniajce film a nie mnie bo żadne z was nie zna mnie osobiście......

patka_9

Ciebie nie, ale Twoją wyjątkowo idiotyczną wypowiedź można ocenić. Bo ją znamy "osobiście".

I tu nastąpi konstruktywna ocena: Twoja wypowiedź bardzo źle świadczy o Twoim wykształceniu i poziomie inteligencji. Naucz się definicji słów recenzja i argumentacja, a do tego na dokładkę - dyskusja. Pozdrawiam...

Filo_20

hahahhh kazdy ja zbluzgal, teraz albo jest wkurwiona albo zalamana. tak czy tak przestanie sie wypowiadac na forum albo ograniczy komentowanie do minimum albo zmieni nicka i pod innym pseudonimem bedzie grala ta sama osobe ;)

ludzie troche wyluzujcie bo zawisc wpierdala wam mozgi

ts202

Wiecie co mam was po ciurki w nosie..........każdy może być fanem danego filmu ..i niech wam będzie........wypowiedziałam się co mysle na ten temat.........a może teraz się zamienimy rolami i ja was powysywam..... co do mojego wykształacenia to niech cie to nie obchodzi bo napewno jest lepsze od twojego....to bajka dla dzieci.....a ty nim musisz być

ocenił(a) film na 8
patka_9

Hmm no wiesz to jest bardziej bajka dla doroslych niz dla dzieci :/