obejrzalam dzisiaj simpsonow;]przyznam sie ze do fanatykow serialu nie naleze. widzilam kilka odinkow ktore mi sie podobaly;] dlatego wybralam sie na film na ktorym swietnie sie bawilam;]tylko nie wiem czemu ale smialam sie najglosniej z calej widowni;p moze pozostali nie zrozumieli zartow...z ortodoksyjnych chrześcijan,z rządu, z żarliwych ekologów, kontaktów ojciec-syn jak również parodii innych filmów które można bylo odnaleść;] zachecam do obejrzenia;]a sceny zabawy ze swinka w spider chruma wycisnely mi lzy z oczu;p ze smiechu oczywiscie;p
No rzeczywiście Simpsonowie to całkiem udany kreskówka pełnometrażowa:D Jest dużo nawiązań do innych filmów, a także wydarzeń ze świata;) Jednak 'Spider-Chrum'(domyślam się, że takie jest tłumaczenie w kinach) jest po prostu zryte. Oglądałem ten film w oryginale i wolałbym, żeby w polskiej też zostało Spider-Pig(w końcu jest SpiderMan, nie?;) Na tej scenie leżałem ze śmiechu i to już na samym Trailerze:D Po prostu polecam, ale koniecznie z napisami!;)
Spider-Pig rzadił ;]
mnie jeszcze zniszczyla scena z niedzwiedziem.. Hehe
Polecam . Odwalili kawal dobrej roboty.