PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72771
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

hej! simsponowie wychodza już w piątek i jestem ciekawa, w których kinach i miastach jest wersja bez dubbingu(z napisami). ja mieszkam w gdańsku i w moim multikinie i cinema-city widzę tylko wersje z dubbingiem ;/

ocenił(a) film na 9
martini215

W Krakowie w Cinema city bedzie wersja z napisami ;] co mnie bardzo cieszy XD

ocenił(a) film na 8
martini215

W Opolu tylko dubbing, jak zwykle zresztą.

K_meyer

a W Gdyni po jakiemu bedzie ten film....

ocenił(a) film na 8
martini215

Bydgoskie multikino tylko dubbing do cholery :/

ocenił(a) film na 7
blazejbarca

ja tego nie rozumiem kompletnie zamiast ulatwic zycie widzowi ktory chce zobaczyc film w oryginale to biora dubbing szlak ich niech trafi musze cierpiec w kinie jak pojde

ocenił(a) film na 10
martini215

w Katowickim Heliosie lecą dwie wersje :)) a w CinemaCity nadal nie wiedza :]

vaski

skąd wiadomo że w Opolu będzie tylko dubbing, skoro film będzie od jutra?
I nie mów, że jak zwykle bo "Gwiezdne wojny:zemsta sithów" była puszczana z napisami i dubbingiem

ocenił(a) film na 8
opopl

Bo zaraz padnę... Wielkie rzeczy - GW z napisami, jeszcze tego by brakowało, żeby robili dubbing do filmu, który niekoniecznie przeznaczony jest dla dzieci, zresztą nie obchodzą mnie GW...
A wiem, że dubbing, bo... pytałem? Ale jak wolisz to się przekonaj w środku na seansie. Ja nie zamierzam robić sobie powtórki z Lemony Snicket.

ocenił(a) film na 7
martini215

Nic się nie bój, w gdańskim Kinoplexie będzie wersja z napisami. :)

milczacy

jeśli w największym kinoplexie jest wersja z napisami to dlaczego miało by nie być w kinoplexie który jest na 3 miejscu co do wielkości ;)

ocenił(a) film na 8
opopl

A bo to pierwszy raz człowieku? I co ma wielkość do tego? Inland Empire też nie puszczają w tym 3-cim co do wielkości Kinoplexie. Nie mówiąc o innych filmach, na które trzeba czekać w wydaniu dvd, albo jechać do Wrocławia np.

K_meyer

ale człowieku powiedz skąd wiesz że nie będzie wersji z napisami?!

opopl

i jest dubbing do GW :P

a we wcześniejszym poście nie zauważyłem że już dałeś odpowiedz na moje pytanie

opopl

Polacy są gorzej traktowani niż murzyni. Zamiast wyjść na przeciw tłumom potencjalnych klientów kinoplex w Opolu sobie jaja robi. Gwiezdne Wojny były w dwóch wariantach: z napisami i z okropnym wg. mnie dubbingiem. Jeżeli Simpsonowie będą wyświetlani tylko z dubbingiem to ja nie pójdę. Pozozstaje mieć nadzieję, że Transformers bedzie z napisami.

ocenił(a) film na 10
bourn0

W Warszawie w Atlanticu będzie pokazywana tylko wersja z napisami.

ocenił(a) film na 7
bourn0

Akurat tym razem polski dystrybutor sie w miarę postarał ponieważ tylko w Polsce będziemy mieli do wyboru wersję z napisami lub dubbing, a na całym Świecie jest wyłącznie dubbing.

milczacy

uff :D

martini215

W szczecińskim multikinie jest wersja z napisami i dubbingiem, a w heliosie na stronie wiedziałem tylko dubbingowaną wersje.

nnnikvist

Cinema City Warszawa gleria mokotow - z dubbingiem
Multikino Warszawa ursynow, imielin - z napisami

ciesze sie ze w Atlantiku beda z napisami bo mam blizej - cinema city mnie zawiodl na calej lini

użytkownik usunięty
Shoother

uff w silverze w Łodzi naszczescie z napisami. Wersja z dubbingiem musi byc strasznie lipna.. nie da sie zrobic homera, barta, a co dopiero march(murch?)!!
Ale gdzioes slyszalam ze jedynie w Polsce jest lektor, lub napisy, w innych krajach podobno przewaznie dubbing ;|;|

ocenił(a) film na 9
Shoother

Cinema City Promenada ma na stronie napisy i dubbing, czyli obie wersje będą grane.

---> Piszcie dokładnie jakie kina, bo przecież sieci są wszędzie <------

ocenił(a) film na 10
martini215

W rzeszowskim Heliosie zapowiadają wersję z napisami. Aż trudno uwierzyć!

ocenił(a) film na 8
martini215

Z całym szacunkiem dla Rzeszowa, ale to jest nieuczciwie, że tam jest a nie ma w takim mieście jak Bydgoszcz

ocenił(a) film na 10
blazejbarca

Nieuczciwe jest to, że K***A MAĆ na stronie internetowej piszą, że z napisami, a w rzeczywistości jest z dubbingiem! Dobrze, że zadzwoniłem wcześniej do kina, żeby się upewnić. Trudno - trzeba się będzie wybrać do Krakowa. KOCHAM RZESZÓW!!! :-/

ocenił(a) film na 10
martini215

Gliwice Cinema City sa z napisami i z dubbingiem

użytkownik usunięty
martini215

a czy ktoś wie, jak bedzie w Gorzowie?

martini215

w Rybniku jest z napisami :)
chwała im za wybudowanie Cinema City

ocenił(a) film na 8
martini215

we wrocławskim heliosie obie wersje, z dubb ingiem i z napisami :))

martini215

u mnie tez dubbing tylko :/ DUBBING NAJGORSZA RZECZ

martini215

Widziałem bez dubbindu
Recenzja na http://neonstudio.wordpress.com/?p=56&preview=true

ocenił(a) film na 8
prawda

a jak jest w arkadii? napisy czy dubbing?

mexicola

a arkadii na szczęście do wyboru napisy i dubbing.

ocenił(a) film na 7
martini215

W Poznaniu w Nowym Starym Browarze jest wersja oryginalna i z dubbingiem ;] Nie wiem jak na Królowej Jadwigi ;PP

ocenił(a) film na 4
dziewiona

a w Lublinie ?????? wie ktoś ???????

..............................................

Good_Girl_Gone_Bad

Dajcie spokuj juz z tą opolską wioska tam powinien być dubbing ale chyba po niemiecku.

martini215

W Elblągu niestety z dubbingiem.
Obejrzałem, pośmiałem się i czekam na DVD to obejrzę raz jeszcze z napisami.Ten cały dubbing - wiadomo o co chodzi dużo dzieciaków się na to załapie i kaska leci, gdyż niestety, większość z nich ma problemy z czytaniem {do tego jeszcze szybkim}.

ocenił(a) film na 10
martini215

W Radomskim Heliosie też są dwie :) <Ten komentarzjest za krótki>

ocenił(a) film na 7
martini215

smerfetka, skad wiesz że w Rybniku jest z napisami? Na stronach Cinema City pisze że film jest z dubbingiem :/

ocenił(a) film na 10
mcda_2

Multikino Kraków! I taka wersja i taka! Polecam z napisami!

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Fakt, w Multikinie Kraków są 2 wersje :) ZA to CInema City polecialo w ch.. i jest tylko dubbing. Mowimy im nie i zapraszamy do Multi ;D

ocenił(a) film na 10
martini215

We Wrocławiu wersja z napisami w kinie Helios