hej! simsponowie wychodza już w piątek i jestem ciekawa, w których kinach i miastach jest wersja bez dubbingu(z napisami). ja mieszkam w gdańsku i w moim multikinie i cinema-city widzę tylko wersje z dubbingiem ;/
ja tego nie rozumiem kompletnie zamiast ulatwic zycie widzowi ktory chce zobaczyc film w oryginale to biora dubbing szlak ich niech trafi musze cierpiec w kinie jak pojde
skąd wiadomo że w Opolu będzie tylko dubbing, skoro film będzie od jutra?
I nie mów, że jak zwykle bo "Gwiezdne wojny:zemsta sithów" była puszczana z napisami i dubbingiem
Bo zaraz padnę... Wielkie rzeczy - GW z napisami, jeszcze tego by brakowało, żeby robili dubbing do filmu, który niekoniecznie przeznaczony jest dla dzieci, zresztą nie obchodzą mnie GW...
A wiem, że dubbing, bo... pytałem? Ale jak wolisz to się przekonaj w środku na seansie. Ja nie zamierzam robić sobie powtórki z Lemony Snicket.
jeśli w największym kinoplexie jest wersja z napisami to dlaczego miało by nie być w kinoplexie który jest na 3 miejscu co do wielkości ;)
A bo to pierwszy raz człowieku? I co ma wielkość do tego? Inland Empire też nie puszczają w tym 3-cim co do wielkości Kinoplexie. Nie mówiąc o innych filmach, na które trzeba czekać w wydaniu dvd, albo jechać do Wrocławia np.
i jest dubbing do GW :P
a we wcześniejszym poście nie zauważyłem że już dałeś odpowiedz na moje pytanie
Polacy są gorzej traktowani niż murzyni. Zamiast wyjść na przeciw tłumom potencjalnych klientów kinoplex w Opolu sobie jaja robi. Gwiezdne Wojny były w dwóch wariantach: z napisami i z okropnym wg. mnie dubbingiem. Jeżeli Simpsonowie będą wyświetlani tylko z dubbingiem to ja nie pójdę. Pozozstaje mieć nadzieję, że Transformers bedzie z napisami.
Akurat tym razem polski dystrybutor sie w miarę postarał ponieważ tylko w Polsce będziemy mieli do wyboru wersję z napisami lub dubbing, a na całym Świecie jest wyłącznie dubbing.
W szczecińskim multikinie jest wersja z napisami i dubbingiem, a w heliosie na stronie wiedziałem tylko dubbingowaną wersje.
Cinema City Warszawa gleria mokotow - z dubbingiem
Multikino Warszawa ursynow, imielin - z napisami
ciesze sie ze w Atlantiku beda z napisami bo mam blizej - cinema city mnie zawiodl na calej lini
uff w silverze w Łodzi naszczescie z napisami. Wersja z dubbingiem musi byc strasznie lipna.. nie da sie zrobic homera, barta, a co dopiero march(murch?)!!
Ale gdzioes slyszalam ze jedynie w Polsce jest lektor, lub napisy, w innych krajach podobno przewaznie dubbing ;|;|
Cinema City Promenada ma na stronie napisy i dubbing, czyli obie wersje będą grane.
---> Piszcie dokładnie jakie kina, bo przecież sieci są wszędzie <------
Z całym szacunkiem dla Rzeszowa, ale to jest nieuczciwie, że tam jest a nie ma w takim mieście jak Bydgoszcz
Nieuczciwe jest to, że K***A MAĆ na stronie internetowej piszą, że z napisami, a w rzeczywistości jest z dubbingiem! Dobrze, że zadzwoniłem wcześniej do kina, żeby się upewnić. Trudno - trzeba się będzie wybrać do Krakowa. KOCHAM RZESZÓW!!! :-/
W Poznaniu w Nowym Starym Browarze jest wersja oryginalna i z dubbingiem ;] Nie wiem jak na Królowej Jadwigi ;PP
a w Lublinie ?????? wie ktoś ???????
..............................................
W Elblągu niestety z dubbingiem.
Obejrzałem, pośmiałem się i czekam na DVD to obejrzę raz jeszcze z napisami.Ten cały dubbing - wiadomo o co chodzi dużo dzieciaków się na to załapie i kaska leci, gdyż niestety, większość z nich ma problemy z czytaniem {do tego jeszcze szybkim}.
smerfetka, skad wiesz że w Rybniku jest z napisami? Na stronach Cinema City pisze że film jest z dubbingiem :/
Fakt, w Multikinie Kraków są 2 wersje :) ZA to CInema City polecialo w ch.. i jest tylko dubbing. Mowimy im nie i zapraszamy do Multi ;D