PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103997}

Skarb narodów

National Treasure
2004
7,1 228 tys. ocen
7,1 10 1 227740
6,0 40 krytyków
Skarb narodów
powrót do forum filmu Skarb narodów

Film może być fajny, jeszcze troche czasu do polskiej premiery ale powiedzcie mi jedno:
WHY USA ?? Czemu tej "mapy" niema np: w konstytucji marcowej, albo konstytucji np: RPA ??, ja już mam dość filmów z gatunku "Wielka ameryka ratuje nędzny świat albo odkrywa niewyobrażalne skarby" . . .
Takich filmów mam już dość i troche zastanowie się nad wydaniem kasy na "Skarb narodów" (Który skarben raczej niebędzie -.-)

P.S: Jak ten "skarb narodów" odnajdą to kto go dostanie ??, logicznie rzecz biorąc to będzie for All, a w teorii ?? (Niech zgadne... Ameryka :| )

Wieszok

hmm... to jest tak jak z filmami S-F, w któRych kosmici - jeżeli mówią 'ziemskim' językiem to OBOVIĄZKOVO angielskim.. lol... nawet niemcy & francuzi w filmach wojennych po angielsku mówią, ale to inna strona medalu... chociaż np Gibson robiąc film o JCh zdecydował się na odważne posunięcie, nie używając englisza:-) chfała mu (i) za to:-)

cóż zrobić... to już nawet nie ważne kto reżyseruje i kto gRa w filmie, ale ważne kto daje $$$, a że daje koncern/wytfurnia hAmerykańska... cóż... możemy mieć jedynie nadzieję, że film o skarbie narodów (amerykańskich;-)) będzie fajny, bo reklamuffka w telewizorni była obiecująca [byle się tylko nie okazało, że ten 15 sekundowy spot zawieRał wszystkie fajne (wizualnie) akcje;-)]