PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103997}

Skarb narodów

National Treasure
2004
7,1 228 tys. ocen
7,1 10 1 227737
6,0 40 krytyków
Skarb narodów
powrót do forum filmu Skarb narodów

......

ocenił(a) film na 7

czy ktoś z was zna dobre filmy z Nicolasem Cage....???? bo skarb narodów to jakaś bajeczka dla dzieci....

Olka_hipi

Jeśli chcesz objeżeć jakiś dobry film z Nicolasem Cagem, to obejżyj sobie "Bez twarzy", "Lot skazańców" lub "Oczy węża".

ocenił(a) film na 7
dziadoslaw24

"Pan życia i śmierci". Polecam!!! "Miasto aniołów" fajne... "Naciągacze" lub "Twierdza" też ok... Nie znam twojego gustu, więc wybrałam różne...

ocenił(a) film na 7
I_am_a_Bad_Girl

No i "Zostawić Las Vegas"...

ocenił(a) film na 9
Olka_hipi

Pan życia i śmierci :)

ocenił(a) film na 10
Olka_hipi

Uwielbiam tego aktora. Myślę, że 60 sekund i The Rock powinny Ci się spodobać, jeżeli za skarbem narodów nie przepadasz.

everthus2

Cage to ciulowy aktor i gra w tandetnych filmach.Wyjątek stanowi "zostawić Las Vegas"

ocenił(a) film na 7
Olka_hipi

dziękuję wam bardzo :).... pozdrowienia.........

użytkownik usunięty
Olka_hipi

"...bajeczka dla dzieci" - powiedzial rocznik '96, phi...

ocenił(a) film na 7

dobra masz racje przesadziłam z tą bajką dla dzieci po prostu ten film nie leży w moim guście ale druga cześć mi się podoba jedynka też nie taka zła..... coś m i odpaliło i tak napisałam.....

użytkownik usunięty
Olka_hipi

Luzik, nie mialem zamiaru sie Ciebie czepiac ;). Po prostu rzucilo mi sie to w oczy. Jesli dotknela Cie moja wypowiedz to "przepraszam". ;]

ocenił(a) film na 7

oczywiście że mnie to nie obraziło a wogule kto by się przejmował 13 letnia dziewczyną.....

ocenił(a) film na 8
Olka_hipi

bardzo lubię "60 sec." z jego udziałem...

ocenił(a) film na 8
Olka_hipi

Polecam Kult-film oki tylko ma troszkę słabe zakończenie, i jeszcze Twierdzę-film warto zobaczyć.