PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103997}

Skarb narodów

National Treasure
2004
7,1 228 tys. ocen
7,1 10 1 227740
6,0 40 krytyków
Skarb narodów
powrót do forum filmu Skarb narodów

SYF TOTALNY

ocenił(a) film na 1

Co to wogole jest .Szkoda czasu na ta szmire. Odradzam ogladania tego filmu

ocenił(a) film na 10
mateuszwoj

no ja się nie dziwię, że ci się nie podobało skoro lubisz "Harrego Pottera"
HAHAHAHAHAHA ;D
ale brechta z ciebie koleś

ocenił(a) film na 6
mateuszwoj

Szmira? Syf? A jakieś argumenty? cokolwiek? Zresztą jak inaczej może się wypowiedzieć człowiek małointeligentny, nieznający za wiele wyrazów, który w poczecie ulubionych filmów ma "Świat według Bundych" czy "Akademię Policyjną"...totalna porażka.. nie wypowiadaj się na temat filmów z wyższej pułki niż Twoja,a wszyscy będziemy szczęśliwi, wszakże mniej idiotów w społeczeństwie cieszy każdego.

ocenił(a) film na 4
Velouria

"nie wypowiadaj się na temat filmów z wyższej pułki" z wyzszej pułki buahahahaha a to dobre ten film to komercyjny gniot do tego nudny i naprawdę naciagany przewidywalny z nedzna gra aktorow!!! nie polecam!!!

ocenił(a) film na 6
parker

"z wyższej niż twoja" jest różnica, nie uważam tego za arcydzieło świata, ale nie zasługuje na ocenę "American Pie" czy "Stary, gdzie moja bryka"..

ocenił(a) film na 8
mateuszwoj

I to pisze ktoś kogo ulubionymi filmami są:

Dom woskowych ciał
Poranek kojota
Gothika
Klik: i robisz, co chcesz
Ace Ventura: Zew natury

te filmy mówią za siebie

mateuszwoj

To sie przeżuć na Asterixa, ten film powinien Ci pasować. W jakich Ty koleś filmach gustujesz? Twoja wypowiedź jest kompletnie beznadziejna, bez uzasadnienia, no i co Ci sie w nim nie podoba? Beznadziejny koleszko jesteś. Ludzie mają racje że robią sobie z Ciebie pośmiewisko.

ocenił(a) film na 9
Kojakowo

Dzieki ...Dzieki Wam ze nareszcie ktos tak slodko i dobitnie...zjechal pajaca ktory to napisal ...NIENAWIDZE takich ludzi tutaj - "co za gówno - nie oglądaj nie polecam" - godne podziwu, brak argumentow, brak sensownej krytyki, zupelnie nic. Czesto sie mowi ze ktos plywa w dosc ...plytkim basenie inteligencji ...mysle ze kaluza w tum wypadku bedzie i tak przesadnym stwierdzeniem na tego oto pana. Naprawde ucieszyly mnie wasze reakcje, a myslalem ze to tylko mnie irytuja takie... hehe recenzje? :P przywrociliscie mi wiare w ludzi:P Thx again !

ocenił(a) film na 1
Krol_Leonidas

Ten film mi się nie podobał. Znudził mnie potwornie, denerwowała drewniana gra Cage'a, a banalność i przewidywalność fabuły przyprawiała o swędzenie zębów i myśli samobójcze.
Jeden z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam.

Ale to tylko moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać :)

użytkownik usunięty
Toddziak

silent napisał/a:
"no ja się nie dziwię, że ci się nie podobało skoro lubisz "Harrego Pottera"
HAHAHAHAHAHA ;D
ale brechta z ciebie koleś"

mosix napisał/a:
"I to pisze ktoś kogo ulubionymi filmami są:

Dom woskowych ciał
Poranek kojota
Gothika
Klik: i robisz, co chcesz
Ace Ventura: Zew natury

te filmy mówią za siebie "

Moze i Was rozczaruje, ale te filmy są na tym samym poziomie co "Skarb Narodów", z pominięciem oczywiscie wymienionych tych głupkowatych komedii.
Owszem, opowiada o czym innym, ale "Skarb Narodów" to przeciętny film, ze słabym Cagem, którego uwielbiałem za dawniejsze role. Film naciągany, a dowcipy są mierne.
[ To nie komedia, ktoś powie, ale było kilka sytuacji, które miały na celu rozbawić, ale tak nie było:P O, i zwiastun drugiej części pokazuje przezabawną scenę, wykorzystaną już co najmniej w dwóch filmach, naprawdę twórców nie stać na coś oryginalnego? ]
Choć całkiem sympatyczny film, ale, miło się go ogląda, ale jak już mówiłem - przeciętniak.

ocenił(a) film na 8
Toddziak

A mnie, jak już wspominałam, pomimo całej mierności tego filmu, oglądało się przyjemnie. Ale nie o tym... Wreszcie jakaś opinia oparta na solidnych podstawach - to i to mi się nie podobało z tych a tych powodów. Oby więcej takich wpisów :)