Co to wogole jest .Szkoda czasu na ta szmire. Odradzam ogladania tego filmu
no ja się nie dziwię, że ci się nie podobało skoro lubisz "Harrego Pottera"
HAHAHAHAHAHA ;D
ale brechta z ciebie koleś
Szmira? Syf? A jakieś argumenty? cokolwiek? Zresztą jak inaczej może się wypowiedzieć człowiek małointeligentny, nieznający za wiele wyrazów, który w poczecie ulubionych filmów ma "Świat według Bundych" czy "Akademię Policyjną"...totalna porażka.. nie wypowiadaj się na temat filmów z wyższej pułki niż Twoja,a wszyscy będziemy szczęśliwi, wszakże mniej idiotów w społeczeństwie cieszy każdego.
"nie wypowiadaj się na temat filmów z wyższej pułki" z wyzszej pułki buahahahaha a to dobre ten film to komercyjny gniot do tego nudny i naprawdę naciagany przewidywalny z nedzna gra aktorow!!! nie polecam!!!
"z wyższej niż twoja" jest różnica, nie uważam tego za arcydzieło świata, ale nie zasługuje na ocenę "American Pie" czy "Stary, gdzie moja bryka"..
I to pisze ktoś kogo ulubionymi filmami są:
Dom woskowych ciał
Poranek kojota
Gothika
Klik: i robisz, co chcesz
Ace Ventura: Zew natury
te filmy mówią za siebie
To sie przeżuć na Asterixa, ten film powinien Ci pasować. W jakich Ty koleś filmach gustujesz? Twoja wypowiedź jest kompletnie beznadziejna, bez uzasadnienia, no i co Ci sie w nim nie podoba? Beznadziejny koleszko jesteś. Ludzie mają racje że robią sobie z Ciebie pośmiewisko.
Dzieki ...Dzieki Wam ze nareszcie ktos tak slodko i dobitnie...zjechal pajaca ktory to napisal ...NIENAWIDZE takich ludzi tutaj - "co za gówno - nie oglądaj nie polecam" - godne podziwu, brak argumentow, brak sensownej krytyki, zupelnie nic. Czesto sie mowi ze ktos plywa w dosc ...plytkim basenie inteligencji ...mysle ze kaluza w tum wypadku bedzie i tak przesadnym stwierdzeniem na tego oto pana. Naprawde ucieszyly mnie wasze reakcje, a myslalem ze to tylko mnie irytuja takie... hehe recenzje? :P przywrociliscie mi wiare w ludzi:P Thx again !
Ten film mi się nie podobał. Znudził mnie potwornie, denerwowała drewniana gra Cage'a, a banalność i przewidywalność fabuły przyprawiała o swędzenie zębów i myśli samobójcze.
Jeden z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam.
Ale to tylko moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać :)
silent napisał/a:
"no ja się nie dziwię, że ci się nie podobało skoro lubisz "Harrego Pottera"
HAHAHAHAHAHA ;D
ale brechta z ciebie koleś"
mosix napisał/a:
"I to pisze ktoś kogo ulubionymi filmami są:
Dom woskowych ciał
Poranek kojota
Gothika
Klik: i robisz, co chcesz
Ace Ventura: Zew natury
te filmy mówią za siebie "
Moze i Was rozczaruje, ale te filmy są na tym samym poziomie co "Skarb Narodów", z pominięciem oczywiscie wymienionych tych głupkowatych komedii.
Owszem, opowiada o czym innym, ale "Skarb Narodów" to przeciętny film, ze słabym Cagem, którego uwielbiałem za dawniejsze role. Film naciągany, a dowcipy są mierne.
[ To nie komedia, ktoś powie, ale było kilka sytuacji, które miały na celu rozbawić, ale tak nie było:P O, i zwiastun drugiej części pokazuje przezabawną scenę, wykorzystaną już co najmniej w dwóch filmach, naprawdę twórców nie stać na coś oryginalnego? ]
Choć całkiem sympatyczny film, ale, miło się go ogląda, ale jak już mówiłem - przeciętniak.