PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103997}

Skarb narodów

National Treasure
2004
7,1 228 tys. ocen
7,1 10 1 227737
6,0 40 krytyków
Skarb narodów
powrót do forum filmu Skarb narodów

Sean Bean znowu zły.

użytkownik usunięty

Na filmie byłam tylko dla Seana i nie zawiodłam się był świetny ale cała reszta raczej kiepska...to przykre.
Szkoda że Bean znowu wraca do ról złych facetów ale i tak był rewelacyjny. Czy tylko ja uważam że ma rewelacyjny głos?

ocenił(a) film na 7

nie, nie tylko ty:-) a co do złych bohaterów to ja czasem wole tych złych bo przeciez kazdy z nas ma w sobie tez ta mroczna strona;-))))

użytkownik usunięty

Nie tylko jego glos jest rewelacyjny!! On jest poporstu swietny!!! I zupelnie nie przeszkadza mi ze gra zlych facetow. W "Nikomu ani slowa" byl wspanialy, a jego glos... Dla mnie prawie ideal!!

Rewelacyjny to malo powiedziane, on ma tak seksowny glos,że mogla bym go sluchać godzinami (i ten akcent po prostu yummy). Dla mnie może grać samych zlych facetów. :)

użytkownik usunięty

Oczywiście że lubie jak Sean jest zły ale jeszcze bardziej lubie kiedy przeżywa do końca filmu a jako czarny charakter nie udaje mu się to zbyt często:( "Nikomu ani słowa" oglądałam i też uwarzam że jest w nim słodki ale ma okropną śmierć... czemu tak trudno w polsce dostać filmy z nim???

użytkownik usunięty

Beana tez lubie, ale za czesto zdycha. GoldenEye, czas patriotow, Chlopcy z essex, nikomu ani slowa, equilibrium, wladca pierscieni i kilka innych ktorych nie pamietam.
Chociaz teraz dotrwal do konca.No i w Troi. Szkoda ze w roninie szybko do domu go odeslali.

ocenił(a) film na 9

niby dotrwał do końca, ale co z tego, jak go w więzieniu zamknęli... ;) ale i tak jest świetny. Normalnie kocham Seana ;))))))

Ile to już kiepskich filmów oglądanych tylko dla niego...wspaniały aktor, szkoda że od czasu do czasu nie zagra czegoś poza własnym szablonem bedgaja :-( ale i tak za nim przepadam.

użytkownik usunięty
Astolat_2

Ale było też wiele dobrych filmów które pokazują jak świetny jest Sean Bean:) Trzeba troche poszukać by je znalezć,ale warto!!!!
Poświęciłam troche czasu na zdobywaniu wiadomości o Sean występował w kilku świetnych filmach (choćby Caravagio) i w wielu sztukach. Chciałaby móc zobaczyc go w teatrze!!!