PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103997}

Skarb narodów

National Treasure
2004
7,1 228 tys. ocen
7,1 10 1 227740
6,0 40 krytyków
Skarb narodów
powrót do forum filmu Skarb narodów

na tym filmie dowiedziałem sie więcej z histori niż na lekcjach:P wbiłem sie w fotel i nie mogłem oderwać wzroku z ekranu jak dla mnie bomba!!!!! i mam nadzieje ze zrobią następną część pozlecam!!!!

ocenił(a) film na 4
cielaczek7

niestety film jest w wiekszosci zmyslony, kilka dat i faktow jest autentycznych reszta to bajeczka

ocenił(a) film na 6
Logan

Mimo wszystko ten film jest bardzo ciekawy i warty oglądniecia;) Moze nie ktore daty i wydarzenia sa fikcja, ale w polaczeniu z zagadkami wspolnie tworzą bardzo wiarygodną i ciekawą historie:) I tez ładna aktorka:)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
NyGa

taaa akktorka bardzo ladna, tylko ze sposob w jaki genialny nicolas wpada na kolejne tropy jest po prostu smieszny, w ogole nicolas strasznie cienko wypadl w tym filmie, fim ogolnie podobal mi sie bardzo srednio, wiele scen mnie irytowalo np ta w ktorej nicolas z wiersza wpada na to ze mapa jest na odwrotnej stronie deklaracji niepodleglosci, zreszta czemu pomysl zeby skarb templariuszy w ogole opuszczal Europe ale to szczegol nie majacy znaczenia.

ocenił(a) film na 4
cielaczek7

Mnie ten film sie kompletnie nie podobał od żenującej gry aktorów na czele z cagem (z wyjatkiem beana) po historie opwoedzianą porażka Indiana Jones rulez:)