Skazaniec

Felon
2008
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 81488
6,0 8 krytyków
Skazaniec
powrót do forum filmu Skazaniec

Dno

ocenił(a) film na 4

Jest to jeden z gorszych filmów jakie widziałem, scenariusz taki sam jak niemal we wszystkich filmach na TVP1 z cyklu okruchy życia

ocenił(a) film na 9
hazet

Jeśli gustujesz w takich arcydziełach jak np. "Powrót do przyszłości" to się nie dziwię, że taki "Skazaniec" jest dla Ciebie zbyt ambitny. A Przy okazji... Jak można dać 1/10 dla "Requiem dla snu"?!

ocenił(a) film na 9
ironedd

Też nie rozumiem gościa. Chciałem napisać coś więcej, ale szkoda czasu.. i tak z pewnością nie zrozumie. Pzdr.:)

ocenił(a) film na 9
ironedd

,,Powrót do przyszłości'' to według mnie świetna trylogia. Ten film też niezły...i wspaniała gra Kilmer'a.

P.S. ,,Requiem dla snu'' to rewelacja, też nie rozumiem, jak można dać 1/10. Ale na bezguście się już nic nie poradzi.

ocenił(a) film na 8
hazet

dla mnie bardzo dobry film

ocenił(a) film na 9
hazet

Ale dekiel...

ocenił(a) film na 9
zimnybronx

co nie ?
pozdrawiam
i dziwię się że w bluzie z bardzo długimi rękawami udaje się hazetowi posty pisać, pełen podziw brachu, i wracaj do zdrowia

ocenił(a) film na 9
hazet

ile masz lat 6 ??? wow!!!! ten film jest świetny

ocenił(a) film na 4
poziomski

Widzę, że wszyscy mnie strasznie zjechali, ale dla mnie w tym filmie nie ma nic ambitnego ,scenariusz był bardzo przewidywalny do tego film jakoś tak dziwnie zmontowany, a poza tym Powrót do przyszłości to zupełnie inny gatunek filmu i oceniam go wysoko w swoim gatunku. a co do Requiem dla snu, był to jedyny film przy którym zasnąłem , ale to zapewne z powodu jego wciągającej fabuły.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
3DE

Szkoda, że w rzeczywistości taki wyszczekany nie jesteś! Zapraszam do Wałbrzycha,będę tam gdzie będę miał ochotę ,a nie ktoś taki jak ty (specjalnie z małej litery) będzie mi mówić co mam robić a po twoim poście to wnioskuje, że to ciebie strasznie tyłek boli.

ocenił(a) film na 9
hazet

może i by cię tak nie zjechali ale z tym Requiem dla snu to dowaliłeś bo normalny zwykły dorosły czy tam młody człowiek nigdy nie dał by takiemu filmowi 1 stawiając go tym samym na półce obok np megapirani to jest DZIWNE....wiec powiedz jak cię tutaj można poważnie potraktować??

ocenił(a) film na 4
bosikxxx

W końcu ktoś normalny bez wyzwisk, tak jak napisałem wcześniej ja zawsze filmy oceniam w swoim gatunku więc go nie zestawiam na tej samej półce co megapiranie. Po prostu skazaniec był słaby i tu nie mam wątpliwości, a co do Requiem dla snu nie wywarł na mnie najmniejszego wrażenia! Po prostu nie rozumiem jak można się czepiać o subiektywną ocenę filmu . Obejrzałem w życiu około 400 filmów, więc się trochę tym interesuje i uważam, że jestem w stanie rzetelnie film. Zawsze chętnie podyskutuje na temat filmu, ale stawiam warunek, że ma ona być na jakimś poziomie a nie w stylu 3DE.

ocenił(a) film na 9
hazet

musisz być bardziej obiektywny

ocenił(a) film na 4
bosikxxx

Nie chcę się nazywać żadnym krytykiem bo nim nie jestem, ale o to chyba chodzi w życiu, żeby mieć swoje zdanie a nie pleść tak jak wszyscy. Świat ma być różnorodny, a nie że każdy tak samo patrzy na świat bo wtedy ludzie niczym by się nie różnili od bydła. Tak więc mam swoje subiektywne zdanie i będę się go trzymał ;)

zemstafreda

Chyba lekko przesadziłeś, film ma u mnie 9/10 to było świetne półtora godziny. Ile oglądałeś, 400?? Bo ja już około 1000, strasznie cienko kolego. Requimu jeszcze nie oglądałem przyznam się ale pewnie nie długo obejrze bo na kompie mam.

ocenił(a) film na 4
Mateo_SF

Zacytuje tutaj pana Wojtka Cejrowskiego "Z głupkami nie ma sensu rozmawiać, przed głupkami trzeba się bronić" i tego będę się trzymał. FilmWeb jest stroną genialną ale to forum ..... Szkoda marnować czasu na dyskusje z małolatami, którzy nie potrafią uszanować innego zdania. Film był słaby i nie zmienię zdania bo tak chcecie. I nie obchodzi mnie wasze 9/10 czy 8/10 ale potrafię wasze zdanie uszanować i tego samego oczekuje od was. Dalszą dyskusję uważam za bezcelową, bo jaki jest sens gadania z despotami.
Żegnam

hazet

Troll. Film świetny , daje do myślenia , życiowy po prostu "bliscy są najważniejsi" Nie karmcie trolla ... Film 9/10 a Requem dla Snu 1/10 ? I Ty człowieku sie wypowiadasz na temat filmów ? Bez komentarza ^^ Znawca filmów się znalazł heh.