Film o wiezienu który niebył krecony nawet w wiezienu jest weile filmów o wiezieniu znacznie lepszych od tego badziewia i oczywiscie gowna postac musi wszytko na koncu i wszystkich rozwalic i to oddanie najstarszego wiezninia dla gównej postaci chce mu pomuc ale dlaczego rodzina znajomy brat... czy ktos by mu pomógł my nawet nie pomagamy staruszce przejsc na pasach a co dopiero pomoc dla drugiego człowieka wiezienu OCENA GNOT
Napisz proszę jakie znasz lepsze tytuły filmów o tematyce więziennej. Skazaniec bardzo mi się podobał ale chętnie pooglądałabym inne.
Ja też mam mieszane uczucia do tego filmu i dałem mu za wysoką ocenę.
gocha33x chyba mało filmów widziałaś. Lepszych filmów o więzieniach jest trochę, ale najpierw obejrzyj Midnight Express, bo chyba nie wiesz co piszesz.
Juz daje Dla mnie Faworyci Wiezy krwi (1993) po obejrzenu tego poweiesz ze skazaniec to zeczywiscie gniot Pod Kluczem 2001 ....
Tak zdecydowanie wiezy krwi to jedyny film który ukazuej prawdziwe zycie w gangu, problemy z narkotykami i o zyciu w wiezienu.film nie jest na faktach ale ukazuje "prawdziwa historie" która mogła sie wydarzyc moze nie dokładny zarys tej histori ale zdecydowanie ocierajacy sie o wiekszosc watkow i charakterystycznych postacij
Po twoich komentarzach wnioskuję, że gówno się znasz na filmach. Zamiast brać się za oglądanie i komentowanie filmów, wziąłbyś się za słownik. Jedna strona dziennie i roku lub dwóch może nauczysz się pisać. Wprawdzie dalej będziesz pisał głupoty ale przynajmniej poprawnie. Kastor ma rację a ty zamilcz i już się nie pogrążaj bo robisz z siebie większego debila niż jesteś. A film bardzo dobry.
brony te do pola czy jak ?? za to ty juz pokazałes jakim jestes koneserem kina wes lepiej stad wyjdz i obejrzy se klan albo co tam lubisz
i po zatym własnie oddał by zycie na jakim ty swiecie zyjesz bo on własnie czekał na tego siwezaka i postanowil sie za nim wstawic i oddac za niego zycie bo juz mu sie znudziło w wiezieniu wes ty se lepjej bajki poogladaj lepjej na tym wyjdziesz
"Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem". A jak Kastor ci się z kastracją a Brono z broną z pola to znaczy że jesteś eunuchem ze wsi. Ot co.
z poufnych informacji wiem ze to ty jebiesz sie z rodzinka w kolejarza :D juz Ci brudzie jebany pisałem zainwestuj w słownik Kurwa po nie rozumiem Cie co piszesz rozklapiocho ;) jak zainwestujesz w słownik to napisz kurwa nie rozumiesz tak prostego zdania ?? czy to az tak wiele dla Ciebie ???!!
No tak widać że chłopak jest ograniczony i do tego analfabeta.Film jest super moja ocena 8\10
wlale cie wryj nordiana czy jak ci tam a ty niezapomni wazelina dupe se wysmarowac jak cie stray jebie w kolejarza hahahah
Ej Ej o co się tu rozchodzi? Wy macie komentować film a nie to co robicie w życiu prywatnnym!! ...