Skazaniec

Felon
2008
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 81488
6,0 8 krytyków
Skazaniec
powrót do forum filmu Skazaniec

Porażka

ocenił(a) film na 1

Film o wiezienu który niebył krecony nawet w wiezienu jest weile filmów o wiezieniu znacznie lepszych od tego badziewia i oczywiscie gowna postac musi wszytko na koncu i wszystkich rozwalic i to oddanie najstarszego wiezninia dla gównej postaci chce mu pomuc ale dlaczego rodzina znajomy brat... czy ktos by mu pomógł my nawet nie pomagamy staruszce przejsc na pasach a co dopiero pomoc dla drugiego człowieka wiezienu OCENA GNOT

ocenił(a) film na 10
marekztr

Napisz proszę jakie znasz lepsze tytuły filmów o tematyce więziennej. Skazaniec bardzo mi się podobał ale chętnie pooglądałabym inne.

ocenił(a) film na 7
marekztr

Ja też mam mieszane uczucia do tego filmu i dałem mu za wysoką ocenę.

gocha33x chyba mało filmów widziałaś. Lepszych filmów o więzieniach jest trochę, ale najpierw obejrzyj Midnight Express, bo chyba nie wiesz co piszesz.

ocenił(a) film na 1
marekztr

Juz daje Dla mnie Faworyci Wiezy krwi (1993) po obejrzenu tego poweiesz ze skazaniec to zeczywiscie gniot Pod Kluczem 2001 ....

ocenił(a) film na 1
marekztr

Tak zdecydowanie wiezy krwi to jedyny film który ukazuej prawdziwe zycie w gangu, problemy z narkotykami i o zyciu w wiezienu.film nie jest na faktach ale ukazuje "prawdziwa historie" która mogła sie wydarzyc moze nie dokładny zarys tej histori ale zdecydowanie ocierajacy sie o wiekszosc watkow i charakterystycznych postacij

ocenił(a) film na 10
marekztr

Ok, - dzięki pooglądam i napiszę
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
gocha33x

marekztr to Ty wiesz jak wygląda prawdziwe życie w gangu?^^hmm...ciekawe:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
marekztr

Po twoich komentarzach wnioskuję, że gówno się znasz na filmach. Zamiast brać się za oglądanie i komentowanie filmów, wziąłbyś się za słownik. Jedna strona dziennie i roku lub dwóch może nauczysz się pisać. Wprawdzie dalej będziesz pisał głupoty ale przynajmniej poprawnie. Kastor ma rację a ty zamilcz i już się nie pogrążaj bo robisz z siebie większego debila niż jesteś. A film bardzo dobry.

ocenił(a) film na 1
marekztr

brony te do pola czy jak ?? za to ty juz pokazałes jakim jestes koneserem kina wes lepiej stad wyjdz i obejrzy se klan albo co tam lubisz

ocenił(a) film na 1
marekztr

i po zatym własnie oddał by zycie na jakim ty swiecie zyjesz bo on własnie czekał na tego siwezaka i postanowil sie za nim wstawic i oddac za niego zycie bo juz mu sie znudziło w wiezieniu wes ty se lepjej bajki poogladaj lepjej na tym wyjdziesz

ocenił(a) film na 9
Kastor89

a raczej przed Marek jeszcze powinno byc: jestem marek ztrw :D

ocenił(a) film na 9
marekztr

"Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem". A jak Kastor ci się z kastracją a Brono z broną z pola to znaczy że jesteś eunuchem ze wsi. Ot co.

ocenił(a) film na 9
marekztr

z poufnych informacji wiem ze to ty jebiesz sie z rodzinka w kolejarza :D juz Ci brudzie jebany pisałem zainwestuj w słownik Kurwa po nie rozumiem Cie co piszesz rozklapiocho ;) jak zainwestujesz w słownik to napisz kurwa nie rozumiesz tak prostego zdania ?? czy to az tak wiele dla Ciebie ???!!

ocenił(a) film na 8
Kastor89

No tak widać że chłopak jest ograniczony i do tego analfabeta.Film jest super moja ocena 8\10

ocenił(a) film na 1
norania0

wlale cie wryj nordiana czy jak ci tam a ty niezapomni wazelina dupe se wysmarowac jak cie stray jebie w kolejarza hahahah

ocenił(a) film na 10
marekztr

Ej Ej o co się tu rozchodzi? Wy macie komentować film a nie to co robicie w życiu prywatnnym!! ...

ocenił(a) film na 8
marekztr

Moim zdaniem film mocny, dosadny i bardzo dobry.

Aczkolwiek najlepszym filmem o podobnej tematyce był Skazani na Shawshank