PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464212}

Skazaniec

Felon
2008
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 81404
5,9 13 krytyków
Skazaniec
powrót do forum filmu Skazaniec

Rewelacja

ocenił(a) film na 9

Film świetny, polecam. Warto obejrzeć, kawał dobrego kina dla ludzi lubiących filmy w klimacie więziennym.

użytkownik usunięty
Muchapa

Zgadzam się z autorem tematu. Film jest po prostu świetny, ukazuje jak człowiek musi walczyć za kratkami z innym życiem. Film ukazuje również bardzo ważne aspekty, dzięki którym skazaniec ma cel, aby wyjść z więzienia. Bardzo dobre aktorstwo oraz dobry przekaz. Polecam !

ocenił(a) film na 6
Muchapa

Oglądałem ten film dawno temu. Wtedy cena była nieco ponad 6/10. Dziś jest 7,7/10. Cieszę się, że został doceniony. To również wg. mnie najlepsza rola Kilmera.

ocenił(a) film na 9
Muchapa

Najlepszy film roku 2008. Kto siedział w ostrym pierdlu to wie że nie ma tam zabawek i piaskownicy tylko ostre noże z szczoteczki do zębów.
A co do filmu to ciekawy temat jak prosto można trafić w kanał a każdy facet zrobiłby to właśnie aby bronić rodziny!!!!

ocenił(a) film na 8
Muchapa

Możecie polecić dobre filmy o podobnej tematyce? Ja ze swojej strony mogę zaproponować Prawo Zemsty i Dla niej wszystko.

ocenił(a) film na 8
Michauuw

Bronson :D

ocenił(a) film na 6
Muchapa

Nie jestem fanem tematyki więziennej ale ten fil jest po prostu bardzo dobry, super gra aktorska i fabuła.