Skazaniec

Felon
2008
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 81488
6,0 8 krytyków
Skazaniec
powrót do forum filmu Skazaniec

dno

użytkownik usunięty

Uwielbiam filmy więzienne, ale ten to po prostu GNIOT. A kamerzysta musiał nieźle pić
podczas kręcenia bo jest tak chaotycznie nakręcony....

ocenił(a) film na 10

opinia jest jak dupa.... każdy ma swoją! Dla mnie to jeden z najlepszych filmów o tematyce więziennej i ... dałem 10\10 :)

Dokładnie! Nie wiem, dlaczego tak ogromna część filmu jest kręcona z ręki, ale moim zdaniem jest to kompletnie nieuzasadnione i zwyczajnie męczące. Dnem bym tego nie nazwał, ale jest to niesamowicie oczywisty film, którego nie rozpatrywałbym chyba nawet w kategorii poprawności.

Zgoda z Ellesarem....opinia jak dupa...daje 10/10. Podszedłem trochę jak do jeża z powodu durackiej opini ale nie zawiodłem się. Dlaczego z ręki ...heloo no co ty Horlan? Dlaczego Horlan?

ocenił(a) film na 10
darpit13

film wspaniały 10/10,dawno juz mnie nie poruszly jakikolwiek film...dawno czasem podbijam 10 filmy dla zabawy ale ten .....super , wreszcie sie nie nudzilem na filmie , wreszcie cos przezylem , tak dawno juz tego nie odczuwałem ze juz zapomnialem jak to jest.

po prostu kocham poloczków krytyczków, i czasem się zastanawiam jakby sami to nakręcili, hahhahahahahaha

użytkownik usunięty
Mothyff

po pijaku

to czmu jeszcze nie wysłałeś swojego cv do universal pictures hehehe

też uwielbiam filmy więzienne i to jeden z moich ulubionych...no każdy ma swoje zdanie...

ocenił(a) film na 8
marcia86

Myślę ,że oskarżenia wobec tego filmu są niesprawiedliwe .Film wciąga na maksa.Aktorzy spisują się świetnie. Czego chcieć więcej? no ale to tylko moja osobista ocena. 8/10

cebul_297

bo wiesz niektórzy ludzie uważają sie na tym forum za wybitnych krytyków filmowych...zresztą większość polaków z natury chyba woli krytykować niż chwalić.film rzeczywiście bardzo wciągający,a doszukiwanie sie jakiś nieprawidłowości jest zbędne,bo jeszcze nie powstał film który byłby w każdym calu idealny,i pewnie nigdy nie powstanie bo zawsze ktoś go skrytykuje i uzna za "gniota"
pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 8
marcia86

MUTHAPHUKKIN RIGHT! (tłumaczyć chyba nie trza )