Uwielbiam filmy więzienne, ale ten to po prostu GNIOT. A kamerzysta musiał nieźle pić
podczas kręcenia bo jest tak chaotycznie nakręcony....
opinia jest jak dupa.... każdy ma swoją! Dla mnie to jeden z najlepszych filmów o tematyce więziennej i ... dałem 10\10 :)
Dokładnie! Nie wiem, dlaczego tak ogromna część filmu jest kręcona z ręki, ale moim zdaniem jest to kompletnie nieuzasadnione i zwyczajnie męczące. Dnem bym tego nie nazwał, ale jest to niesamowicie oczywisty film, którego nie rozpatrywałbym chyba nawet w kategorii poprawności.
Zgoda z Ellesarem....opinia jak dupa...daje 10/10. Podszedłem trochę jak do jeża z powodu durackiej opini ale nie zawiodłem się. Dlaczego z ręki ...heloo no co ty Horlan? Dlaczego Horlan?
film wspaniały 10/10,dawno juz mnie nie poruszly jakikolwiek film...dawno czasem podbijam 10 filmy dla zabawy ale ten .....super , wreszcie sie nie nudzilem na filmie , wreszcie cos przezylem , tak dawno juz tego nie odczuwałem ze juz zapomnialem jak to jest.
po prostu kocham poloczków krytyczków, i czasem się zastanawiam jakby sami to nakręcili, hahhahahahahaha
Myślę ,że oskarżenia wobec tego filmu są niesprawiedliwe .Film wciąga na maksa.Aktorzy spisują się świetnie. Czego chcieć więcej? no ale to tylko moja osobista ocena. 8/10
bo wiesz niektórzy ludzie uważają sie na tym forum za wybitnych krytyków filmowych...zresztą większość polaków z natury chyba woli krytykować niż chwalić.film rzeczywiście bardzo wciągający,a doszukiwanie sie jakiś nieprawidłowości jest zbędne,bo jeszcze nie powstał film który byłby w każdym calu idealny,i pewnie nigdy nie powstanie bo zawsze ktoś go skrytykuje i uzna za "gniota"
pozdrawiam:)