Oceny pozytywne,skusilem sie,bo lubie wszystkie gatunki,a teraz mialem ochote na właśnie taki,nie jestem wybredny,wiem,ze film to film,nie mam kija w tyłku...ale ten film to gniot jakich mało.. Tępy po prostu niewiarygodnie.
Pomijac te dłużyzny i fakt,ze film takiej klasy powinien byc znacznie krotszy,to twórcy po prostu dają widzowi w pysk tą tępotą..Nie bedę nawet wypisywał tych wszystkich żałosnych,nielogicznych i po prostu głupich wad,bo najzwyczajniej w świecie mi sie a)nie chce b)jest tego za duzo c)i tak poświeciłem na to za dużo czasu.. Film dla ograniczonych umysłowo. Głupota goni głupote,a nastepna głupote je dubluje.
Daje "temu" aż "5" bo początek w maire klimatyczny,ulice LA,dobra rola Butlera,ktory juz tez zapuszczony sie nie nadwyręża zbytnio i bardzo dobra Pablo Schreibera - i to on jakoś uratował ten film. Zresztą,filmami 'Vegety' też sie brzydze,ale jakoś mnie wkrecają. Powiedzmy,ze tu miejscami było podobnie. Jednak jeśli mialbym z obecną swiadomosćią cofnąc czas,to trzymałbym sie od tego 100 kilometrow z daleka...