Neden z najpiękniejszych filmów jakie widziałem.
Dlaczego jest tak mało znany???
Na szczęście na początku tego roku wychodzi wzonwienie na DVD- w końcu ktoś go docnił....
POLECAM ! ! !
czesc, wiec ze troche czasu minelo od Twojej wypowiedzi na tej stronie, ale chcialem sie zapytac czy nie masz moze gdzie "na stanie" tego filmiku Skok w milosc? widzialem go juz pare razy i chce go miec w mojej kolekcji, niestety osiolek mi go nie moge znalezc. masz jakies inee pomysly? pisales ze na dvd mozna go gdzies znalezc, ale jakos na necie malo info na ten temat... czekam na odp
pozdr
jeeezuuuu, gdybym wiedzial!!!! kurcze, taka okazja przed nosem uciekla!! zdolowalem sie teraz :(. moze ktos go nagral? baaaardzo bylbym wdzieczny :D
no wczoraj leciał ten film na tvn 7 w okolicach północy...
będę szukał w wypożyczalni, bo jest fajny
czesc znalazles moze ten film w wypozyczalni jakiejs? probowalem kupic go w sieci sklepow www ale nigdzie ani widu, ani slychu, :(
Rzeczywiscie trudno zdobyc ten film. Mi się jakoś udało ale nie moge znaleźć polskich napisów do niego.
heh, sam film nietrudno - sa rozne promocje, a to na torrentach, a to w emule. tyle ze napisow polskich brak - na razie widzialem tylko eng i czeskie o ile sie nie myle.
jedynym ratunkiem wydaje sie byc rip z tv, z lektorem.
no chyba ze film zostanie wydany w polsce na dvd, an co niestety sa nikle szanse :/