Ja oceniłem za to że gra tam mój ulubiony aktor a wiem że on gra znakomicie więc wiem że ten film będzie świetny :)
Jak można ocenić film skoro się go nie widziało ? Moim zdaniem fakt że w filmie gra jakiś wybitny aktor nie oznacza że film odrazu będzie arcydziełem.
Jeżeli coś ci nie pasuje to wogle lepiej się nie wypowiadaj, to portal dla każdej osoby jeżeli tego nie rozumiesz to się zamknij moge sobie oceniac jak mi się podoba nikt mi nie może zabronic, a skąd wogle wiesz czy nie ogladałem materiałów związanych z filmem ?
Poprostu dzieciaku idz sie zabij albo kopnij się w czoło:P
"a skąd wogle wiesz czy nie ogladałem materiałów związanych z filmem ? " Dupa Jasiu pierdzi Stasiu. Rozumiem że twój poziom intelektualny jest na tyle wysoki żeby móc ocenić film tylko po "zniewalającym" trailerze i wywnioskować po nim że film będzie równie "zniewalający"... Żal mi cie za to co wypisujesz
Po pierwsze kto powiedział, że obejrzałem trailer? to po co tak wogle piszesz, że go obejrzałem a nie oglądałem i po 2 jak śmiesz mnie nazywac małolatem jeżeli nie wiesz ile mam lat? i po trzecie kto mi zabroni oceniac ten film bo napewno nie ty to wolny portal a jak się tak denerwujesz to zgłoś to zobaczymy co powiedza wogle niechce mi się z toba gadac wiec zamknijmy ten wątek bo bd robił co chciał czy to ci sie podoba czy nie:P
lol..., śmieszna jesteś :P żal.pl
P.S po co piszesz, że cie bawie ? kogo to obchodzi chyba tylko ciebie więc zachowaj to dla siebie a nie spamujesz jak dziecko, które nikt nie kocha lol powini usunąc ten wątek :P
Jeżeli jesteś na tyle mało błyskotliwy żeby nie zauważyć, o co chodziło mi w poprzednim poście, to jesteś dupa.
No i osoba która używa wyrażeń w stylu "lol" i "żal.pl" niestety nie będzie przeze mnie uszanowana. Nie ma SZANS!
biesiu112
powinni usunac twoje konto a nie ten watek
chyba nie znasz znaczenia demokracji: rob co ci sie tylko podoba byle nie przeszkadzac innym...
eh przez takich jak ty nasz cywilizacja kiedys wyginie :p
kurwa, takie dzieci jak biesiu powinno się zaraz po narodzeniu odstrzelić i przerobić na mydło :)
większy pożytek :)
hmmm... nie chce mi się wierzyć w to co tu czytam. Przerabianie na mydło, zabijanie po urodzeniu? Przepraszam, ale czy nie ma tu nikogo kto zareaguje na takie traktowanie człowieka? To normalne, żebyśmy się do siebie tak odnosili? Do faceta (czy jest dzieckiem czy nie), który wyraża swoje zdanie??? A nawet jeśli jest dzieckiem to czy WY wszyscy dorośli, skazujący go na przerobienie na mydło, mówiący o nim jaki jest denny i głupi bo ma czelność mieć swoje (ekscentryczne, ale swoje) zdanie - TAK CHCECIE WYCHOWYWAĆ DZIECI?
To jak kadr z filmu, albo wiadomości - o którym wszyscy mówią - Dobry film... kto by pomyślał, że na świecie jest tyle nienawiści.
Jest... wystarczy wejść na forum KULTURALNEJ STRONY O FILMIE!!!
Nie chcę wywoływać dyskusji, może milczeniem pominiemy te wszystkie posty? I proszę o usunięcie tego o przerabianiu na mydło - to się kiedyś działo naprawdę i nie jest żartem.