Dakota coraz bardziej mnie zaskakuje! Gra w coraz bardziej ambitnych produkcjach. Jej gra jest coraz lepsza,jest dosłownie jak aktorka z najwyższej półki:) Jak widzę jestem od niej tylko pare dni starsza a ona już zagrała w tak dużej ilości filmów;p kurcze zazdoszcze jej;p
A co najważniejsze jeśli chodzi o Dakotę nie lansuje sie tak jak to robią gwiazdki disney'a:)
Obawiam się że to dla tego, że niegdy w Disneyu nie zagrała. a co do jej kariery. wruże jej szybkiego Oskara w ręce i to nie jednego. Zresztą dziewczyna ma wielki talent i jak tak dalej pójdzie to już niedługo Hollywood będzie mogło witać...nową gwiazdę, jaśniejszą niż oni wszyscy razem wzięci!!!!
I dzięki Bogu, że trzyma się jak najdalej od Disneya. Nie mogłaby się rozwijać jako aktorka. Dakota już jest wielką gwiazdą od wielu lat :)
Dakota jest naprawdę rewelacyjna. Niby nic takiego, chuda, niezbyt zgarbna, lekko przygarbiona, niespecjalnie ładna, cera sucha.
Ale gra przewyśmienicie. Mam nadzieję, że powodzenie jej nie zepsuje tak jak inne dziecięce (a potem nastoletnie) gwiazdy.
10/10
Nie rozumiem tego podekscytowania grą aktorską Dakoty Fanning. W Winged Creatures była tylko przeciętna. Prawda wygląda tak, że im jest starsza, tym coraz mniej naturalna, co coraz dobitniej pokazują kolejne film z jej udziałem. Nie wiem czy to wina nieodpowiednio dopasowej roli, złego pokierowania przez reżysera, czy też może po prostu się już wypaliła. Często się zdarza, że jako dzieci aktorzy grają rewelacyjnie, a przychodzi czas gdy dorastają i z talentu nie zostaje zupełnie nic. Chociaż z drugiej strony w Sekretnym Życiu Pszczół jej rola była naprawdę przyzwoita, tak że...jeszcze zobaczymy co przyniosą kolejne lata. Póki co nie podzielam tego entuzjazmu, a ewentualny Oskar, o czym ktoś wspomniał, wydaje mi się wręcz żartem :D
Akurat to był mało ambitny film :P Historia z potencjałem ale wyszedł z tego twór na poziomie przeciętnego filmu telewizyjnego.
Oglądała kilka filmów z jej wykonaniem i bardzo zachwycił mnie jej talent. Uważam że jest bardzo ładną i utalentowana dziewczyna.Najbardziej podobała mi sie jej rola w "Push" ale fajnie grała też w "Wyścigu marzeń" i "Dziewczynach z wyższych sfer".Wróżę jej ogromny sukces i czekam na nowe filmy w jej roli głównej :)