Film zapowiada sie niezle zobaczymy co z tego wyjdzie.
narazie dalem 10\10 bo gra tam moj ulubiony aktor ale zobacze jak film wypadnie :)
10/10 przed obejrzeniem filmu? Josha też uwielbiam ale potępiam ludzi dających filmowi najwyższą ocenę za samą obezność jego! Cholerna głupota! Wrrrr...aż po prostu mnie roznosi! Lepiej usuń tą ocenę..., i więcej tak nie rób! Nosz kutwa!
Nie dość, że ocenia filmy przed premierą to jeszcze większość ocenionych przez niego filmów to arcydzieła (10/10). To mówi samo za siebie :/
Chyba powinniśmy się cieszyć, że jest ktoś na tym świecie, co Mu się filmy podobają, a nie tylko krytykować.
W każdym razie, co Ci do tego oceniania? Coś się stało? ;)
Po pierwsze to On tego filmu nie widział.Po drugie jest to jedna z głównych stron o filmach gdzie na szybko można sprawdzić co jest dobre a co nie żeby obejrzeć.I jak później oglądasz film który ma ocenę 8/10 a jest totalnym g***em to szlak cie trafia.
O wow ja Cie, normalnie bomba jądrowa wybuchła, że ocenił ten film, co?
Nie rozumiem Was, co Wy tak się przejmujecie. i te komenty "Usuń tą ocenę", o ludzie co Wy przecież wie co robi, to nie małe dziecko, któremu trzeba alfabet powtarzać, zatrzymując się przy Hutcherson!
Ja się cieszę, że ma wiarę w to, że film się uda ;).
Przez takich jak Ty i Karus zafalszowane sa oceny filmow. Ogladasz potem chlam bo ma srednia ocen 8 <sciana>
"narazie dalem 10\10 bo gra tam moj ulubiony", śmiech na sali. Bardzo rzetelny komentarz, oby tak dalej
po obejrzeniu filmu jednak mieliście racje :P mogłem wystawić 11/10 ... film Super !