PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789623}
3,5 22 tys. ocen
3,5 10 1 21744
2,2 10 krytyków
Slender Man
powrót do forum filmu Slender Man

Nie miałam dużych oczekiwań w związku z tym filmem, ponieważ przyzwyczaiłam się, że od dobrych 10, 15 lat dobre horrory praktycznie nie powstają. Poszłam do kina na ten film w związku z fascynacją jakie wywoływały u mnie creepy pasty jak byłam dzieckiem, taki jakiś sentyment :) Zgadzam się z negatywnymi opiniami, również widziałam niedociągnięcia o których piszą osoby którym film się nie podobał, ale będąc w kinie tak jakoś trzymał mnie ten film praktycznie cały czas w napięciu, akcja miała miejsce w zasadzie cały czas, a nie jak w przypadku innych nowych filmów gdzie "straszne" sceny nieraz mają miejsce kilka razy na cały seans. Lubię horrory i wydaje mi się, że ciężko mnie wystraszyć, trochę ich w swoim życiu już widziałam. W każdym razie uważam, że ocena 3,9 jest mocno zaniżona, gdyż na filmwebie taką ocenę posiadają naprawdę najgorsze produkcje ever, a ta naprawdę nie jest aż taka zła. Na pewno rzeczą która niewiarygodnie mnie irytowała było ukazanie w bardzo sztuczny, stereotypowy sposób życia i charakterów nastolatków...