PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789623}
3,5 22 tys. ocen
3,5 10 1 21744
2,2 10 krytyków
Slender Man
powrót do forum filmu Slender Man

Ale i tak na to pójdę. Zwiastun jakiś nieprzekonujący, tak jak Slender na sekundkę się pojawił - nie przypomina mi tej postaci, tylko jak ktoś tam napisał - Aliena. Według mnie ta tematyka jest naprawdę dobra na film jednorazowo + sprzeda się odpowiednio - wszak to bardzo znana postać na świecie. Powinna być jakaś rodzina, której dziecko jest dręczone przez Slendera, i jakaś osoba z poza domu, która przybywa z pomocą i sama wkrótce odczuwa fatalne skutki.

ElGladiator

Zwiastun wskazuje mocne 4/10.

ocenił(a) film na 4
jp2

Generalnie tematyka jest super, ja sam jestem fanem Slender Mana (projektowałem sobie z nim koszulkę, grałem w gry z serii Slender Man Shadow), aczkolwiek film pewnie będzie chciał zarobić na tytule, nie pomaga też trailer, który wygląda jak mix słabych horrorów - no i ten Slender, który nie wygląda jak Slender. Ale mogę się mylić, liczę na coś w porządku. Film wchodzi do kin 2 dni po moich urodzinach więc liczę na dobry prezent :D

ElGladiator

Mi by było szkoda kasy na tego typu film. Nie jestem fanem tej serii i nie czuję, żeby ten film jakkolwiek miał mnie przestraszyć. Iść do kina na film, który będzie kupą i wydać kasę, byle wydać, to dla mnie czysty idiotyzm. No, ale są tacy ludzie i to się nie nie zmieni. ;]

ocenił(a) film na 4
Heller1304

Nie jestem pewien czy to będzie szmelc. Napisałem tylko, że wyczuwam, że może to być słabizna - zwiastun na początku mnie nie przekonał i po jego obejrzeniu napisałem ten komentarz. Obejrzałem go jeszcze parę razy i po jakimś czasie mnie przekonał. Lubię postać Slendermana, jest dla mnie tajemnicza i przerażająca i po prostu liczę na dobry materiał.

ElGladiator

Ja pójdę na film mimo tego że też myślę że może być to niewypał ale nie spisuje Slendera na straty może się uda i film będzie dobry