PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7052}

Smerfy

The Smurfs
2011
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61440
5,2 31 krytyków
Smerfy
powrót do forum filmu Smerfy

czy oglądać... I ocena słaba i papa smerf nosi okulary przeciwsloneczne... Troche mnie to przeraza

ocenił(a) film na 8
volpi

Nie patrz na ocenę bo to chyba jakieś trolle głosowali;)film naprawdę super dużo humoru i super animacja Gargamel pociskał z klakierem;D jeśli podobały ci się stare smerfy to te też ci się na pewno spodobają nie ma tu ani chwili zamułki polecam;)

jazdowicz2666

nawet zabawne było pare fajnych scen ale dubbing taki sobie bywały lepsze w Polskiej karierze no i przyzwyczaiłam się do dawnych głosów z kreskówki bo tamte głosy były MEGAAAAAA a w tym filmie takie sobie troche takie bez jaja ze tak się wyraże ale obejrzyc warto

ocenił(a) film na 8
suseczek

no cóż nigdy idealnie nie da odtworzyć oryginału zawsze coś na minus wyjdzie ale i tak się postarali i wyszło bardzo dobrze na pewno się nie zawiodłem film jak i dla młodych i starych widzów

jazdowicz2666

tj.przyjaciele z podwórka

suseczek

tj.przyjaciele z podwórka

jazdowicz2666

jak garfield

ocenił(a) film na 8
patka_25

Garfield akurat też bardzo fajny,rudy,spasiony kocur wymiatał;D

jazdowicz2666

prowadzący inny tryb życia,czyli z filmu są przemiany a nie seriale animowane tj.odie chodzący na dwóch łapach i mówiący ludzkim głosem i john arbakule także wymiatają

ocenił(a) film na 8
patka_25

Ale nawet dobrze że takie zmiany wprowadzili,nudno by było gdyby bajki i filmy niczym się nie różniły;)