Jestem zaskoczony cenzurą na forum filmwebu.Zapytałem na podstawie,którego punktu regulaminu zablokowano mój post .Odpowiedzi nie otrzymałem a post z zapytaniem został skasowany.Nie zablokowany tylko SKASOWANY.Być może rzecznik praw obywatelskich zainteresuje się łamaniem przez ten portal konstytucyjnego prawa do wolności słowa.
Ale tu chodzi o zwykłą przyzwoitość.Skoro uznali,że post jest niezgodny z regulaminem to chyba nie ma problemu z uzasadnieniem tego.Ja mogę się z ich opinią niezgodzić ale jest to jakieś załatwienie sprawy.Brak odpowiedzi i skasowany post z zapytaniem to sa oznaki chamstwa.
Kolego tu jest polska. To jest trzeci świat, może jeszcze mało wiem i widziałem bo mam zaledwie 30 lat, ale z tą przyzwoitością to kiepsko na tym padole polską zwanym.
I myslisz ze cos wskorasz? To jest portal prywatny, wlasciciele moga robic sobie z postami co chca, zmieniac szate graficzna strony jak chca itp. itd.. Wszystko zalezy od widzimisie wlascicieli. ( najczesciej tak postepuja ich "narzedzia" - moderatorzy, )
Takie glosy jak Twoj maja glebogo w d. Jesli chodzi o przywoitosc, to nie badz infantylny, przeciez to internet ( jestem po Twojej stronie, bo odpowiedz jakas sie nalezy z ich strony, ale otworz oczy i nabierz nieco dystansu) Pozdrawiam.