PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501862}
6,7 9,5 tys. ocen
6,7 10 1 9458
6,6 9 krytyków
Soul Kitchen
powrót do forum filmu Soul Kitchen

"Zinos (Adam Bousdoukos), właściciel podupadającej restauracji Soul Kitchen, zostaje nieoczekiwanie porzucony przez dziewczynę. Podłamany sercowym niepowodzeniem, zaniedbuje lokal, dając wolną rękę pracownikom. W restauracji zaczyna panować radosna anarchia. Kucharz gotuje to, co zawsze chciał gotować. DJ porywa ludzi do tańca między posiłkami, a awangardowi artyści urządzają performance za performancem. Ku zaskoczeniu Zinosa, lokal zyskuje wielką popularność wśród mieszkańców Hamburga. "

Po pierwsze nie został nieoczekiwanie porzucony przez dziewczynę, tylko jego dziewczyna wyjechała. A później go zostawiła, gdyż w zasadzie wyglądało na to że ją zaniedbywał. Po drugie nie zaniedbał z tego względu lokalu, tylko chcąc wyjechac do niej sprzedał go bratu. A to że panowała tam anarchai i DJ porywał do tańca między posiłkami to akurat było zamierzone i na jakiś czas odniosło skutek. Mam wrażenie że ja i osoba przygotowująca opis oglądaliśmy zupełnie inny film!!

ocenił(a) film na 7
pazyfae

Zgadzam się z przedmówcą, opis jest kompletnie nieadekwatny do treści filmu... "Awangardowi artyści urządzają performance za performance" - może powinnam obejrzeć jeszcze raz ten film, bo jakiś ważny wątek mi umknął:)

ocenił(a) film na 8
lutini

Hehehe dokładnie! ;) ja mam wrażenie jakby ktoś obejrzał początek i resztę sobie wymyślił.